Ambulanse brakte mann til sykehus med vonde magesmerter: Skanning sjokkerte legene

04/10/2021 08:47

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En gruppe leger ble sjokkert da de skannet en mann som ble kjørt til sykehus med alvorlige magesmerter.

En litauisk mann ble fraktet til sykehus med alvorlige magesmerter, hvor han ble tatt i mot av en gruppe leger som gjorde et overraskende funn i magen hans.

Inne i magen fant de mer enn et kilo metallgjenstander, inkludert spiker, skruer, bolter og kniver. Det skriverBBC.

Ifølge legene var det en veldig spesiell grunn til at han hadde svelget de mange metallobjektene. I en periode på mer enn en måned hadde han svelget disse metallgjenstander fordi han hadde sluttet å drikke alkohol.

Det var stor forskjell på gjenstandene som ble funnet i mannens mage av leger ved Klaipeda universitetssykehus i byen Klaipėda i Litauen. Ifølge litauiske medier LRT fant de metallobjekter med en lengde på opptil 10 cm.

Dette er ikke noe du finner hver dag, og legen Sarunas Dailidenas, som hjalp til med å fjerne de mange metallobjektene fra mannens mage, kaller det en "unik sak" til litauiske medier.

På et bilde delt av Klaipeda University Hospital viser et brett fylt med ulike typer metallobjekter. Legene brukte mer enn tre timer på å fjerne de mange metallgjenstander.

Foto: Klaipeda University Hospital/LRT

Som tidligere nevnt var det mannen selv som varslet en ambulanse fordi han hadde sterke smerter i magen. Ambulansen tok ham med til sykehus, som lå på kysten av Østersjøen.

Det rapporteres at han nå er i stabil tilstand, men at han forblir innlagt og overvåket på sykehuset i Klaipėda.