Anna så et bilde av en katt på Instagram: Så slo hun opp med kjæresten

14/05/2021 10:55

Emma Sletta

Utland
En 24 år gammel kvinne ble forferdet da et Instagram-bilde plutselig avslørte litt for mye om privatlivet hennes.

Du må være forsiktig med hva du velger å sette på sosiale medier.

En russisk mann har kommet til enighet med dette etter at kjæresten, Anna Rudenok, valgte å avslutte forholdet etter at hun nylig la ut et avslørende bilde på Instagram.

Før det hadde den 24 år gamle kvinnen begynt å mistenke sin 27 år gamle kjæreste Dmitry for juks - en mistanke som ble drevet da hun oppdaget at han stadig likte en merkelig kvinnes bilder på Instagram. Det er det Metroskriver.

Den ukjente kvinnen viste seg senere å være den unge universitetsstudenten Emilia Ignatova, som kjæresten Dmitry var foreleser for ved South Ural State University i Russland.

Det fikk Anna Rudenok til å «forfølge» den unge studenten på sosiale medier for å se om det dukket opp noe avslørende.

Og sikkert nok. I frykt for kjærestens tak på Emilia Ignatova, var kjærestens forhold alt annet enn et engasjert lærer-studentforhold, som Anna Rudenok ble bekreftet i da hun sjokkerte et bilde av en katt som Emilia Ignatova hadde delt på Instagram.

Katten tilhørte Anna Rudenok og kjæresten Dmitry, akkurat som det også var klart at bildet var tatt hjemme hos dem.

Enda verre, anna rudenok kom også over innlegg der Emilia Ignatova hadde på seg klærne sine, akkurat som et bilde til og med avslørte Dmitrys sovende sønn i bakgrunnen.

Det viste seg at bildene var tatt mens Anna Rudenok var borte med parets felles barn for å besøke moren.

De avslørende bildene fikk umiddelbart en rasende Anna Rudenok til å skrive til kjæresten sin, hvoretter han skyndte seg å slette Instagram-kontoen sin, mens Emilia Ignatovas ditto umiddelbart ble endret til "privat" slik at den bare kunne besøkes av venner.

Senere innrømmet Dmitry imidlertid å ha hatt et 18 måneders forhold til studenten sin, men insisterte på at han og Anna Rudenok skulle forbli sammen. Da Anne nektet å fortsette forholdet, ble hun ifølge sin egen uttalelse truet av Dmitry.

– Han ringte meg og sa at han skulle «ødelegge meg» og «begrave meg», og at han ikke brydde seg om at jeg var mor til barnet hans, har Anna Rudenok siden forklart.

"Jeg spurte ham om det var min feil? Det var ikke jeg som hadde hatt en affære og delt bilder i en annen kvinnes klær. Jeg er kvinne, og jeg har fått nok av dette. Selv kvinnen (Emilia Ignatova, ed.) ringte og truet meg, men jeg svarte at jeg var klar til å gå til politiet hvis det fortsatte, sier den sinte og ulykkelige Anna Rudenok.

Hun har derfor tatt konsekvensene av mannens utroskap og har flyttet bort med parets unge sønn og bor nå sammen med foreldrene sine.