Baby død etter tragisk trafikkulykke - nå forteller moren om datterens siste minutter

04/09/2017 11:15

Anniken Hauge

Utland
En åtte måneder gammel jente mistet livet i forrige uke, etter hun ble påkjørt av en fluktbilist i Indiana i USA. Nå har moren skrevet en hjerteskjærende hilsen til fluktbilisten.

En åtte måneder gammel jente døde søndag forrige uke av skadene hun pådro seg etter hun var involvert i en alvorlig ulykke i delstaten Indiana i USA.

Bilisten skal ha kjørt opp på fortauet og inn i en gruppe mennesker, hvoretter vedkommende forlot stedet. Fem personer ble truffet av fluktbilisten. Dolly Smith på åtte måneder var en av dem.

Det skriver det lokale medie ABC57.

Dolly Smiths mor Marquis Thomas Burke har skrevet et hjerteskjærende innlegg på Facebook, fordi hun ønsker at verden skal vite hva som skjedde med den lille datteren sin: 

- Til hvem som enn tok babyen min fra meg. Jeg håper du ser dette. En mors kjærlighet er grenseløs. Jeg kan ikke forklare hvor mye følelser og smerte det er ved å miste barnet sitt på en slik avskyelig måte. Dette var min datters siste lille stund med trygghet etter flere timers kamp for å holde seg i live. Jeg ville gjort hva som helst for å få henne tilbake. jeg håper at ingen noensinne skal måtte føle som jeg gjør nå, skriver Marquis Thomas Burke.

Utover lille Dolly mistet tanten og onkelen også livet i den voldsomme ulykken: 

- Datteren min er offer for en fluktbilist. Bilen kjørte over fortauskanten, traff en gruppe mennesker og drepte også tanten og onkelen hennes. Hun kjempet for livet sitt i flere timer på intensiven og måtte flyttes til det næreste barnesykehuset for å kjempe ytterligere. Dagen etter ulykken endte kampen hennes, skriver Maquis Thomas Burke.

Marquis Thomas Burke gjorde alt hun kunne for å gjøre datterens siste øyeblikk så komfortable som mulig:

- Jeg gjorde mitt beste for at hun skulle føle seg tilpass. Hun kjempet ikke, hun lukket bare øynene og hvilte seg. Listen over skader etter ulykken ble for lang til at den lille kroppen hennes taklet det. Men hun føler ikke lengre noe smerte. Vær så snill og del dette, jeg har gjort innlegget offentlig. Verden skal vite det.

Det er enda ikke visshet i hvem som kjørte bilen som traff Dolly Smith. Politiet leter fortsatt etter fluktbilisten.

Tirsdag kveld i forrige uke opplyste det lokale politiet i Elkhart i Indiana at bilen man mistenker for å ha vært involvert i ulykken er funnet.

Du kan lese Marquis Thomas Burkes innlegg rett nedenfor.