Barnepike gjorde sjokkerende google søkning før hun drepte to år gammel jente

26/12/2020 15:01

Emma

Utland
En sann skrekkhistorie fra USA. En barnepike er siktet for å ha drept en to år gammel jente hun passet på.

Det kom som et totalt sjokk for alle involverte. Bortsett fra den 29 år gamle kvinnen som var barnepike for to år gamle Fallon Fridley fra Georgia i USA.

Kvinnen hadde passet på den lille jenta siden august, og de fattige foreldrene som har lidd det helt tragiske tapet var i fullstendig sjokk over anklagen mot den 29 år gamle barnepiken da de aldri hadde trodd noe var galt med kvinnen.

Den lille jenta ble funnet livløs på tirsdag og deretter hastet til sykehus, hvor legene var i stand til raskt å trekke den tragiske konklusjonen at Fallon hadde dødd.

Barnepiken forklarte senere til politiet at den lille jenta hadde slått hodet da hun falt av en berg-og-dal-bane, men etter en obduksjon av Fallon kunne leger og rettsmedisinere raskt bekrefte at jenta ikke hadde dødd av et fall, men flere dødelige skader.

"Hva slags mennesker liker å misbruke andres barn?"

Dette førte raskt til at mistanken peker på barnepiken, og da politiet deretter fikk tilgang til kvinnens søkehistorikk på Google, var man ikke lenger i tvil om hvem som skulle siktes.

Ifølge media Metro, før Fallons tragiske død, kvinnen hadde vært på utkikk etter "Hva betyr det å plutselig ønsker å slå et barn som ikke er ditt?" og " Hva slags mennesker liker å misbruke andres barn?"

Hvordan den 29 år gamle kvinnen forholder seg til saken er ennå ikke kjent.