Begravet sin mann: Noen dager senere finner hun et hjerteskjærende brev

28/10/2020 14:38

Emma Sletta

Utland
Hennes mann mistet livet som utplassert soldat. Han la igjen et brev hun fant bare dager etter begravelsen hans.

26 år gamle Todd Weaver mistet livet i en bombeeksplosjon da han ble sendt til Afghanistan. Han etterlot seg en kone og en liten datter.

Hans kone, Emma, ble åpenbart knust av nyhetene. Hun var nå igjen å ta var for deres baby datter Kiley. Derfor var det en vanskelig tid for den unge moren som prøvde å være sterk for datteren.

To dager etter at Todd ble begravet, sorterte Emma ut noe av hans. Her kom hun over noe som fikk tårene til å rulle.

Noe fikk henne til å ta en titt på Todds datamaskin, hvor hun fant to bokstaver: en til henne og en til deres datter Kiley. Det var et følelsesladet og hjerteskjærende brev fra mannen hennes:

"Kære Emma,

Hvis du leser dette, har jeg ikke kommet hjem, så jeg kan ikke minne deg på hvor mye jeg elsker deg. Jeg elsker deg så høyt, baby, og jeg vil alltid elske deg. Selv om jeg ikke er med deg nå, søk trøst at jeg våker over deg nå.

Jeg er ikke borte, og jeg vil alltid være sammen med deg i ånden. Jeg vet det er en tøff tid for deg, men jeg vet også hvor sterk du er. Glem aldri at Gud visste hva som er best for oss da vi ble født. Søk trøst i den. Dette skjedde av en grunn. Selv om du ikke tror det nå, vil du tro det en dag.

Jeg vil at du skal vite hvor viktig du er for meg. Jeg kunne ikke forestille meg en mer omsorgsfull, vakker og kjærlig kone. Minnene vi har delt de siste årene har vært de beste i mitt liv. Selv om det kan virke som om livet mitt var for kort, levde jeg et liv som de fleste bare kan drømme om. Jeg giftet meg med den perfekte kvinnen. Jeg har en vakker datter som overrasket meg hver dag.

Jeg hadde til og med to gode hunder - i hvert fall mesteparten av tiden. Jeg kunne ikke be om mer. Hvis du føler deg nedstemt, bare tenk tilbake på minnene vi har delt. Se på datteren vår og se hvor vakker hun er.

Vær sterk for henne. Minn henne på faren sin og fortell henne at jeg elsket henne mer enn noe annet i verden. Hennes fødsel var den beste dagen i mitt liv, og hun var det beste som noensinne har skjedd med meg. Hennes smil og latter representerer alt som er godt og vakkert i denne verden.

Fortell henne at pappa er i himmelen nå og vil passe på henne og beskytte henne hvert minutt av hver dag. Jeg elsker deg, Emma. Men vær aldri redd for å gjøre det du må gjøre for å være lykkelig. Det er så viktig at du fortsetter å finne lykke i livet ditt. Selv om du tror det er umulig akkurat nå, må du tro det.

Det blir mye bedre tider. Du og Kiley har et fantastisk liv foran deg, og jeg er så glad for å ha delt noe av det med deg.

jeg elsker deg.

Din kjærlige mann,

Todd"

Da Emma var ferdig med å lese brevet, rullet tårene nedover kinnene hennes. Men med hjelp av brevene har hun siden vært i stand til å gå videre.

Hun fant til og med kjærlighet igjen, som Todd også rådet henne til å gjøre i brevet sitt. Emma og hennes nye mann lever et lykkelig liv, og Kiley har til og med hatt en lillesøster.

Men det er ingen tvil om at minnene om mannen som elsket dem så mye, for alltid vil være i deres hjerter.