Beruset kvinne gikk inn i fremmedes leilighet og la seg på sofaen - hans reaksjon er strålende

12/08/2021 13:21

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Det er slik du burde reagere hvis en full kvinne går inn i leiligheten din.

En beruset kvinne fikk seg noe av en behandling da hun vasset inn i to fremmedes leilighet i byen Charlotte i delstaten North Carolina i USA.

En av gutta, Cory Rindone, har delt sin erfaring med Brobible, hvor han snakker om den merkelige episoden.

– Romkameraten min satt på sofaen rundt klokken 01.00 da inngangsdøren åpnet seg og en fraværende og ekstremt beruset kvinne kom vadende inn i leiligheten. Vi er begge i 20-årene, og vi bor ikke i en universitetsby, men omtrent 10 minutter fra byen, sier Cory Rindone, og understreker at inngangen hennes kom ut av ingenting.

Romkameraten forklarte til den berusede kvinnen at hun var på feil sted, men hun reagerte ikke, og i stedet begynte hun å ta av seg skoene før hun slo seg ned på sofaen.

Etter at hun la seg, kom Cory Rindone inn døren og så hva som foregikk. Men kvinnen var helt upåvirket og hun tok et teppe og bosatte seg enda mer.

Siden vi er gode mennesker, lot vi henne sove, men vi la igjen en lapp til henne, så hun hadde en ide om hvordan hun hadde havnet på sofaen og hvor vi ba henne om ikke å stjele noe. Vi ga henne også et glass vann, så hun hadde noe å starte dagen på, sier Cory Rindone.

«Vi hadde en god latter, og historien vil definitivt være en vi vil dele med barna våre, men det er også en god en å huske om andre skulle ende opp i en lignende situasjon. Litt vennlighet kan man nå langt med, for hun kunne endt opp på et mye verre sted», sier han.

Den berusede kvinnen skal ha forlatt leiligheten klokken 06.00 etter å ha drukket halvparten av vannet guttene hadde satt frem til henne.