Biblioteket stengt: Folk hadde sex og tok narkotika

19/02/2024 11:00

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Narkotikamisbruk, sex og vold.

Ord du kan finne i mange romaner, men det er ikke ord du vanligvis forbinder med roen i et bibliotek.

Men ifølge de lokale myndighetene i den kaliforniske byen Antiokia, har det vært nøyaktig scenariet de siste månedene på byens bibliotek.

Det skriver Fox 2 og New York Post.

For stedet har vært plaget av folk som kom for alt annet enn å låne bøker, noe som nå har fått myndighetene til å stenge stedet.

"Vi har hatt folk til å ta narkotika inne i biblioteket og utenfor på eiendommen vår," sa Brooke Converse, Contra Costa Countys direktør for offentlige biblioteker, til Fox 2.

Antioch ligger nær Oakland og har rundt 115 000 innbyggere.

«Folk har hatt samleie mellom hyllene våre og rundt omkring med full oversikt over våre gjester og ansatte. Vi har også funnet patroner, sier Brooke Converse.

Contra Costa County sier til Fox 2 at de nå vil prøve å øke sikkerheten på biblioteket ved å ansette en ekstra vakt og installere videoovervåking.

Det er ikke kjent når biblioteket åpner igjen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.