Ble rasende da venn tok majones på maten hans: Nå er mann i fengsl på livstid

07/02/2022 08:07

Emma

Utland
Foto: Politiet/Facebook
Foto: Politiet/Facebook
En krangel som startet da en mann tok majones på vennens mat, har ført til at en 29 år gammel mann ble dømt til livstid i fengsel.

En 29 år gammel mann er dømt til livstid i fengsel etter at han gjentatte ganger kjørte over vennen sin med bil. De to mennene hadde havnet i slåsskamp fordi vennen hans hadde tatt majones på maten hans. Det skriver Daily Star.

29 år gamle Kristofer Erlbacher hadde drukket øl på en bar med 30 år gamle Caleb Solberg og en annen venn i den lille byen Pisgah i Iowa 17. Desember 2020.

Ting tok raskt en vending da Kristofer spredte majones på Calebs mat, noe som resulterte i en slåsskamp der Kristofer ringte til Calebs halvbror, Craig Pryor, og truet med å brenne ned Calebs hus og skyte ham.

Craig ankom så Dave's Old Home bar i Pisgah, hvor en annen altercation brøt ut, noe som fikk Kristofer til å sette seg inn i bilen sin og kjøre den inn i Craig's, hvoretter han kjørte Caleb ned.

Foto: Google Maps

Det antas at han først forlot åstedet i bilen sin, men ifølge dommer Greg Steensland var det 'ikke dødelig' da han først kjørte ham ned. Derfor kom han tilbake for å avslutte det.

– Erlbachers første nedkjøring av Solberg drepte ham ikke. Han kunne nemlig høres skrike etter broren sin, Craig Pryor, sa dommeren.

– I stedet for bare å dra, kjørte Erlbacher nedover gaten, snudde og kom tilbake for å kjøre over Solberg igjen.

– For å være sikker på at han hadde fullført jobben, kjørte Erlbach bilen sin over Solberg en siste gang.

Så dro Kristofer Erlbacher, men bilen hans brøt sammen kort tid senere. På telefonen fortalte han til Craig Pryor at han hadde drept Caleb Solberg.

Den 29 år gamle mannen ble dømt etter en rettssak i desember 2020 og ble dømt til livstid i fengsel den 31. januar.

Han forsøkte uten hell å redusere straffen, og hevdet at han hadde handlet hensynsløst fordi han var full og ikke hadde til hensikt å drepe 30 år gamle Caleb Solberg.