Blind kone melder sin mann savnet: Du vil aldri gjette hvor politiet fant kroppen hans

06/01/2022 09:50

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En blind dame fra USA rapporterte at mannen hennes var savnet, da hun ikke hadde sett ham på lenge, men det viste seg at han var mye nærmere enn hun forventet.

29. desember klokken 18.00 ringte en eldre blind dame politiet for å melde mannen savnet, da hun ikke hadde hørt fra ham siden klokken 15 dagen før, noe som var «uvanlig».

Politiet sendte derfor en patrulje ut til huset for å etterforske saken. I en uttalelse sa politiet: "Offiserer kom til åstedet og snakket med anmelderen - en visuelt utfordret dame - som rapporterte at hun ikke hadde hørt fra mannen sin siden tirsdag rundt klokken 15.00, noe som var uvanlig."

Uttalelsen fortsetter: «Hun identifiserte sin mann som William Robert 'Bob' Lang Jr., 76, fra Natchitoches, Louisiana.» Offiserer begynte å stille anmelderspørsmålene til en rapport da de la merke til at alle Langss biler sto parkert i huset.

Ikke bare det, det står også at offiserer oppdaget et knust vindu i huset som fru Lang ikke hadde oppdaget på grunn av hennes manglende evne til å se.

Offiserene fikk derfor tillatelse til å ransake huset for å se om de kunne finne Mr. Lang... og det kunne de.

Offiserer fant mannen liggende død i sengen sin med flere skuddsår og ba om forsterkninger. Mr Lang ble raskt erklært død av assisterende coroner Steven Clanton. 

Det skriver Ladbible.

Liket ble deretter transportert til kriminalteknisk avdeling, hvor en obduksjon ble utført, noe som gjorde at dødsårsaken kunne bestemmes som drap.

Politiet har imidlertid ikke gjort noen pågripelser i saken ennå, og kona er ikke mistenkt for drapet, selv om hun var i huset med liket.

31. desember sa lokalt politi: "Våre etterforskere jobber hardt for å arrestere personen (e) som er involvert i Mr. Langs drap. Vi sender våre sympatier til Lang-familien" og utdypet videre at de var i ferd med å avhøre beboere i nærheten, samt samle overvåkningsmateriale fra nærliggende butikker og bedrifter.