Boris Johnsons kone Carrie Johnson har født: Det ble en jente

10/12/2021 11:15

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den britiske statsministerens kone, Carie Johnson, har født parets andre barn.

Den britiske statsministeren Boris Johnson har god grunn til å være lykkelig akkurat nå. I går, 9. desember, fødte hans kone, Carrie Johnson, parets andre barn.

De har allerede sønnen Wilfred, som ble født i april 2020, men nå har de også en liten datter.

En talsperson for paret sa: "Statsministeren og mrs Johnson er glade for å kunngjøre fødselen av en sunn jente på London Hospital tidligere i dag. Både mor og datter har det veldig bra. Paret vil takke det fantastiske jordmorteamet for all omsorg og støtte.

Første gang publikum ble klar over graviditeten var da Carrie postet på sin Instagram, bare måneder etter å ha avslørt at hun hadde hatt en abort - bbc nyhetsrapporter- det var det hun måtte gjøre.

Det er Boris Johnsons syvende barn da han i september 2021 bekreftet at han var far til seks og humoristisk sa at han «skifter mange bleier».

Boris og Carrie giftet seg i mai i år, under en liten mottakelse som ble gjennomført i hemmelighet fra publikum.

Nyheten om fødselen kommer på toppen av en reell krise for Boris Johnson og hans parti, Det konservative partiet, etter at hans tidligere talsperson, Allegra Stratton, ble «fanget» i en video der hun spøker om koronarestriksjoner som ikke ble observert på et arrangement i 10 Downing Street i desember i fjor.

Etter publiseringen av den lekkede videoen der Stratton blir sett vitser om koronaregler sammen med andre 'Downing Street' ansatte, har det kommet press på Boris Johnson om å gå av som statsminister. Stratton har også valgt å gå av som talsperson for Boris Johnson som en direkte konsekvens av videoen.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.