Britney Spears kaster BH-en igjen: Nå forklarer hun hvorfor

18/08/2021 08:51

Emma

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Britney Spears delte en serie bilder av seg selv som poserer toppløs for noen uker siden, og etterlot mange forvirrede fans. Men nå forklarer hun hvorfor.

Britney Spears har hatt hele verdens øyne på henne i nyere tid, som kommer etter den beryktede familiekonflikten som har løpt mellom henne og hennes far, Jamie Spears.

Han har vært Britney Spears' verge siden 2008, som kom etter at hun fikk et mentalt sammenbrudd. Men det betyr at han i alle årene siden den gang har hatt full kontroll over Britneys formue, som nesten teller 400 millioner norske kroner.

Imidlertid ble en linje endelig trukket i sanden da det i forrige uke ble bekreftet at Jamie Spears, etter lang og offentlig strid, valgte å trekke seg fra vergemålet.

Britney Spears' sosiale medier har også fått mye oppmerksomhet da de har vært et viktig fokuspunkt for ulike konspirasjonsteorier, med tusenvis av fans som stadig følger med og analyserer alt som deles.

De samme fansen ble sannsynligvis overrasket da hun delte en serie bilder for noen uker siden som viste en toppløs Britney Spears, som hadde hendene på brystene, som hun fikk stor støtte for - men det forårsaket også stor forvirring blant fansen i kommentarfeltet.

Nå er hovedpersonen selv ute og forklarer hvorfor hun valgte å legge ut slike bilder på Instagram-profilen sin.

«Jeg er sikker på at du lurer på hvorfor jeg vil vise kroppen min nå», skrev Britney Spears i sitt siste innlegg på Instagram, med bildeteksten er et bilde som igjen viser henne toppløs.

«Jeg måtte se lettere på meg selv. Naken, som da jeg ble satt i verden. Å se meg selv i den reneste formen beviser at smerte, sorg og tårer ikke er den jeg er.»

Britney Spears sier imidlertid endelig at det ikke skal bli vanlig innhold på Instagram-profilen hennes, da toppløse bilder 'ville bli kjedelige'.

«Nei, jeg kommer ikke til å ta toppløse bilder resten av livet fordi det ville være kjedelig - men det hjelper definitivt når du trenger å bli løftet opp», skriver hun.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.