Bruden svines til: Derfor nekter hun faren sin å følge henne ned midtgangen

19/05/2022 08:14

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne bestemte seg for å frata faren sitt spesielle øyeblikk.

Fedre over hele verden frykter det øyeblikket hvor de skal følge datteren opp midtgangen i kirken.

Likevel er det et overgangsritual som før eller senere må du komme til enighet med, siden for alle hensikter og forhold vil du ikke gå glipp av det spesielle øyeblikket.

Men en brud har til og med bestemt seg for å frata sin hengivne far denne muligheten av en litenfinger grunn: han lider av Paraplegia - lammelse av begge beina.

Bruden selv har delt et Reddit-innlegg og forklarer hvorfor hun har valgt å rane faren til deres vakre øyeblikk. 

«For tre år siden var faren min involvert i en bilulykke som gjorde ham lam fra hoften og ned. Han brakk nesten hvert bein i kroppen. Forholdet vårt har alltid vært bra, men jeg liker ikke å se ham som å ha det vondt. Jeg innrømmer at jeg prøver å unngå å se ham fordi det bare gjør meg ukomfortabel,» forklarer en Reddit-bruker om faren sin.

Bryllupet er rett rundt hjørnet, og derfor oppsto det naturlige spørsmålet: Hvem skal gi henne bort?

Bruden trodde ikke at faren ville være i stand til å gjøre det, og derfor valgte hun en annen i stedet.

«Vi har alltid snakket om at han ga meg bort og danset i bryllupet, og jeg vil ikke huske hva som kunne ha vært. Jeg sendte en privat melding til mamma om at jeg ville at onkelen min skulle følge meg opp midtgangen fordi vi er utrolig nære», skrev hun.

Moren ble sjokkert

Moren ble forståelig nok overrasket over avgjørelsen, men valgte å forlate datteren med en sjanse til å forklare.

«Hun spurte naturlig nok hvorfor, og jeg sa at det hele ville bli mer komplisert siden pappa sitter i rullestol. Gangen måtte utvides for å få plass til rullestolen, og han ville ikke være i stand til å holde armen min eller gi meg en skikkelig klem», skrev hun.

«Hun var rasende og fjernet meg fra chatten vår. Tanten min har siden ringt meg og sagt at faren min er knust», skriver hun, og spør deretter andre Reddit-brukere om de tror hun har gjort noe galt.

Og det er trygt å si at de tror hun har gjort det.

"Jeg er så lei meg på din fars vegne. Jeg vil virkelig skille meg og gifte meg på nytt med mannen min slik at faren din kan lede meg opp midtgangen," skrev en Reddit-bruker.

"Faren din ville ikke bli ufør. Hvordan kan du være så kaldhjertet og bare tenke på deg selv? Du bør være heldig hvis du ikke blir disinherited og hvis de kommer til bryllupet i det hele tatt - hvis forloveden din ikke avlyser det først," skriver en annen.