Brudgommen gifter seg med brudens søster når bruden dør under bryllupet

24/01/2022 10:42

Emma Sletta

Utland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Det var et bryllup som få vil glemme.

Surabhi og Mangesh Kumars store dag var kommet.

Bryllupet skulle endelig stå, og arrangementet skulle gå greit, men så kollapset bruden.

Surabhi ble erklært død etter å ha fått hjerteinfarkt.

Det skriver Times of India.

Surabhi hadde nettopp dødd da familien ble konfrontert av Mangesh, som spurte dem om de ville la sin yngre datter gifte seg med ham.

Ifølge The Sun appellerte brudens mor også til å la bryllupet fortsette med sin yngre datter i Surabhis sted.

– Vi visste ikke hva vi skulle gjøre i den situasjonen. Begge familiene satt sammen da noen sa at lillesøsteren min Nisha skulle gifte seg med brudgommen. Saken ble diskutert og begge var enige, sier Surabhis bror Saurabh til IANS.

Familien tillot derfor Nisha å erstatte sin søster og ta Mangesh som sin mann, alt mens søsterens kropp lå i rommet ved siden av.

« Det var en bisarr situasjon da min lillesøsters bryllup ble høytidelig mens min døde søsters kropp var i et annet rom,» sa brudens bror om den uvanlige settingen, ifølge Times of India.

Da bryllupsseremonien var over, utførte familien den døde datterens siste ritualer.

– Det var en tøff avgjørelse for familien vår. En datter lå død i det ene rommet, og en annen datters bryllup ble høytidelig i det andre rommet. Vi har aldri vært vitne til så blandede følelser. Sorgen over hennes død og bryllupsgleden har ennå ikke roet seg ned, sier Surabhis onkel Ajab Singh.

I India er arrangerte ekteskap svært vanlige, og «de ville beholde det i familien», sa Radha Patel om grunnen til at familiene fikk den yngre søsteren gift med brudgommen, ifølge USA TODAY.

«Det er så mye kontroll som skjer for å matche familier i ekteskap, og det er naturlig for familier å ønske å holde sammen», sier Radha, grunnleggeren av Single to Shaadi, et sørasiatisk nettsted for matchmaking.

Radha avslørte også at hennes egen mor gikk gjennom en lignende situasjon for mange år siden.

Etter at tanten hennes døde i fødsel, ble moren spurt av foreldrene om hun ville akseptere svogeren som ektemann. Men Radhas mor nektet å gjøre det.