Brudgommen var helt misfornøyd med «vitsen» i forloverens tale

18/01/2022 14:48

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En mann har bedt brukere av sosiale medier Reddit om råd fordi han tviler på om han gikk for langt i sin forlovertale i sin gode venns bryllup.

For de fleste er det en stor ære, men også et stort ansvar, å være forlover i et bryllup. Dette betyr at du er brudgommens nærmeste og mest pålitelige venn, men det antyder også at du bør ydmyke din gode og nære venn foran alle han kjenner og elsker.

Det er en tradisjon at forloverens tale er litt morsommere og litt mer stikkende enn de andre talene som blir holdt under et bryllup.

En fyr på Reddit trodde han ville komme med den perfekte 'vitsen' å begynne å snakke med, men brudgommens reaksjon senere på kvelden foreslo noe annet, og han blir derfor spurt om folks mening i gruppen 'Am in the A **hole?' (ed. Er jeg r * vhullet) på Reddit. Det skriver Ladbible.

34-åringen skrev: «Jeg (34M) var nylig forlover i min venns (36M) andre bryllup. Jeg var også forlover for hans første. Jeg så denne vitsen på nettet, og det fikk meg til å le, så jeg stjal den, og som en åpning til talen sa jeg: 'Ok så .... Velkommen tilbake alle', som gjorde mer enn noen få latter, spesielt bruden (31F), som så ut til å synes det var morsomt.

Innlegget fortsatte: "Alt gikk bra, talen var godt over, men senere etter noen drinker falt vennen min ned og han fortalte meg at jeg var uhøflig å bruke en slik vits og hvordan jeg hadde flau ham og at det ikke var morsomt og at jeg ikke skulle ha nevnt hans tidligere ekteskap."

"Jeg mener, en forlovers tale vil alltid være mer humoristisk enn andre, og dessuten var den rimelig tam, og det var den eneste referansen til hans tidligere ekteskap," sa han. Var jeg virkelig så feil?» spurte den fortvilte vennen de mange brukerne på Reddit, og det er trygt å si at de fleste støttet ham.

Det mest populære forslaget var at han bare skulle ha svart: "Si at du er lei deg, og at du ikke vil bruke det til neste [bryllup]."

En annen bruker fortalte en historie om en tale i et bryllup der han var gjest, noe som fikk trådkasterens historie til å virke uvanlig tam. Personen skrev:

"Et bryllup jeg var i før pandemien var min venns tredje. Den beste mannen delte ut [...] kuponger som sa at kortet kunne innløses i baren i det femte bryllupet. Rommet eksploderte. Beste bryllupsgjestopplevelse i mitt liv."

De fleste andre skrev ganske enkelt at den beste mannen hadde gjort det du forventer av en forlover, og en skrev for eksempel: "Hvis du ikke var litt flau over din forlovers tale, hadde du en forlover i det hele tatt?" og en annen skrev: "Ikke ha et nytt bryllup hvis du er flau,  at det er ditt andre bryllup."

 

 

 

 

 

 

Læs også:

Hva er din favoritt sovestilling? Her er den overraskende betydningen for din personlighet Har du en spesiell sovestilling du foretrekker? I så fall kan det faktisk fortelle mye om din personlighet.
Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.