Bryllupet skulle være den lykkeligste dagen i deres liv: Ved alteret sjokkerer bruden alle

18/01/2022 12:34

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Bryllupet ble langt fra den dagen hun forventet.

Dagen skulle ha vært en av de lykkeligste i hennes liv. Det ble ikke slik - men det var absolutt en dag som verken bruden, gjestene eller brudgommen noen gang glemmer.

Kvelden før Casey skulle si ja til sin fremtidige ektemann Alex, fikk hun plutselig en lang rekke tekstmeldinger - og de snudde alt opp ned.

Casey og Alex hadde vært et par i seks år, og nå skulle de gifte seg. Både familie og venner kom fra nær og fjern for å feire paret.

På bloggen 'Body and Soul' som tilhører den australske News.com forteller Casey bryllupet - eller rettere sakt – om hva som aldri ble til et bryllup.

Casey tilbrakte den siste natten før bryllupet med flere av sine nærmeste venniner. De koste seg på et hotell da flere tekstmeldinger plutselig tikket inn på Caseys telefon.

Tekstmeldingene var fra et nummer Casey ikke visste, og i dem var mange skjermbilder av tekstmeldinger mellom Alex telefon og en merkelig kvinne. I den siste tekstmeldingen sto det: "Jeg ville ikke gifte meg med ham. Vil du det?"

Det var klart for Casey at Alex hadde vært utro mot henne. Samtalene gikk tilbake flere måneder, og den andre kvinnen var også i stand til å sende flere bilder av henne og Alex sammen.

Casey var ikke i tvil et øyeblikk om at tekstene var ekte - og plutselig sto hun overfor en stor beslutning. Hva gjorde hun nå? Hva med bryllupet?

Vennene hennes syntes hun skulle ringe Alex med en gang og avlyse bryllupet. Men med mange venner og familiemedlemmer som allerede hadde reist langt for å delta på den store dagen, kunne ikke Casey få seg til å bare avlyse.

Hele natten var Casey våken, og om morgenen hadde hun bestemt seg for hva som skulle skje.

Nektet å avlyse

«Jeg ville fortsette med bryllupet som forventet og avsløre han foran alle vennene våre og familie», fortsetter Casey.

«Jeg gikk ned midtgangen med blyføtter. Drømmekjolen min var nå bare et kostyme. Han (Alex, ed.) så ansiktet mitt og visste at jeg ikke var en ekstatisk kvinne på bryllupsdagen hans, men han ante ikke hva som kom. Jeg nådde alteret, tok et dypt åndedrag og vendte meg til våre venner og familie og fortalte sannheten om Alex,» sier Casey.

Casey sier at alle var i sjokk. Alex prøvde umiddelbart å ta Caseys hånd, men i stedet la Casey ned brudebuketten og fant telefonen sin - herfra leste hun innholdet i tekstmeldingene.

Til slutt sa Casey:

"Jeg elsker dere alle, og selv om dette er forferdelig, er jeg glad dere alle er her. Det blir ikke bryllup i dag. I stedet må vi feire ærlighet, sann kjærlighet og å følge hjerte sitt."

Etter avdukingen var det stillhet, som senere ble avbrutt av en applaus. Alex dro raskt, mens Casey hadde en stor fest med venner og familie.

– Det var i hvert fall ikke det bryllupet jeg hadde planlagt, men det var en eksplosjon av fest, sier hun.