Bryllupsfotograf nektet mat og drikke: Vent til du hører hva som skjedde videre

07/03/2024 17:00

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Var det over streken?

En historie delt på Reddit-forumet "Am I The Asshole?" har virkelig rystet internett. Bryllupsfotografer fortjener også å spise.

Men hva skjer når de blir nektet dette? Fotografen, som hadde jobbet hele dagen, gledet seg til middag med de andre gjestene. Men i stedet fikk fotografen beskjed om å holde seg unna maten.

Ifølge UniLAD fikk de ikke engang plass ved et bord.

"Shooten startet rundt klokken 11 og jeg forventet å være ferdig innen klokken 19.30. Da klokken ble 17.00 og maten ble servert fikk jeg beskjed om at jeg ikke fikk spise. De hadde ikke engang tildelt meg en plass ved bordene. Og det var en veldig varm dag."

Da fotografen ba om tillatelse til å hente vann, ble det foreslått at de enten kunne fortsette å jobbe eller forlate arrangementet – uten betaling.

Det ser ut til å ha vært dråpen.

"Med tanke på varmen, sulten og den generelle frustrasjonen over situasjonen spurte jeg om han var sikker. Da han bekreftet det, slettet jeg umiddelbart alle bildene jeg hadde tatt foran ham."

De informerte så brudgommen om at de «ikke lenger ville være hans fotograf».

De spør derfor i innlegget sitt om det er de urimelige.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.