Bryllupslykke ødelagt på splitsekund: Bruden sprag i luften

16/11/2021 11:34

Emma Sletta

Utland
Privatfoto
Privatfoto
Kort tid etter at paret hadde sagt ja til hverandre, skjedde tragedien.

Lykken var stor da Lidiia og Norbert sa ja til hverandre.

En måned etter den store dagen reiser det nygifte paret med venner og familie. Turen gikk fra England til Ukraina, hvor de skulle på bryllupsreise, ledsaget av nære venner og familie.

Totalt var de 12 personer.

Blant annet tilbød turen en lang tur, hvor gruppen vandret gjennom de ukrainske skogene, og til slutt gjorde stopp nær grensen til Ungarn.

Det var her den forferdelige tragedien utfoldet seg.

Det skriver Daily Mail.

Gruppen lagde bål, og her bestemte Norbert seg for at han skulle hente kameraet sitt i parets telt. Når han var i ferd med å finne kameraet, hører han et stort smell. Lyden kommer fra der resten av gruppen sitter rundt bålet.

«Mens jeg så i vesken min, hørte jeg plutselig smellet og så skrikene. Jeg løp tilbake så fort jeg kunne og skrek Lidilias navn», sier han om den forferdelige hendelsen.

Privatfoto

Døde før hjelpen kom

Eksplosjonen kom fra en bombe. Da gruppen satt samlet rundt brannen, eksploderte en bombe fra 1. Verdenskrig som hadde vært begravet under jorden.

Lidiia ble hardt skadet i eksplosjonen. Spesielt hennes venstre øye og ansikt fikk store skader. Men hendene og bena hennes ble også alvorlig skadet.

Det var imidlertid ikke Lidiia som ble verst skadet i eksplosjonen. Hennes 29 år gamle bror mistet livet, det samme gjorde en annen mann i gruppen.

Gruppen slo umiddelbart alarm, men nærmeste sykehus var halvannen time unna, og derfor mistet de to mennene livet allerede før hjelpen kom.

Det antas at bomben stammer fra Brusilov-angrepet i 1916, da russiske soldater angrep Østerrike-Ungarn.

Du kan se bildene fra turen og Lidiias skader her - vi advarer om at det kan virke voldelig.

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.