Charlottes mor henger trusene til tørke i solen: Får plutselig melding fra naboen

30/11/2021 10:50

Emma

Utland
Privatfoto
Privatfoto
Charlottes mor benyttet seg av det gode været til å tørke klesvasken i hagen. Neste morgen oppdaget hun en beskjed fra naboen. Nå blir hun hyllet for sin reaksjon.

Charlotte Wilkinson bor sammen med familien sin i den lille byen Stokeinteignhead i Storbritannia. Naboen er den lokale skolen, og nå har et par blonde truser blitt fokuspunktet for en kontrovers i det ellers fredelige nabolaget.

Charlotte Wilkinsons mor utnyttet det gode været i forrige uke til å tørke klesvasken utenfor. Men det faktum at hun valgte å lufte undertøyet sitt for publikum, vekket ikke akkurat entusiasmen til en av naboene.

Neste morgen oppdaget hun at naboen hadde dyttet en lapp under familiens inngangsdør - sammen med et par blonder truser fra kleslinjen.

«Det er helt upassende at denne typen klær henger til utstilling for byskolen. Det er medlemmer av dette samfunnet som vil ønske det velkommen hvis du sluttet å gjøre det. Takk," var budskapet.

Privatfoto

Siden da har Charlotte Wilkinson delt meldingen og et bilde av trusene på Facebook. Hun er målløs når det gjelder naboens reaksjon.

"Snævertsynt og snerperiet i denne landsbyen er UTROLIG! Moren min fikk dette i dag... Jeg visste ikke at det var en lov som forbød deg å henge undertøy på tørkesnorren våres?», skriver hun.

Moren får masse støtte på sosiale medier. Mange forstår ikke hvordan noen kan ha dristighet til å ta en fremmeds undertøy og skrive en sånn lapp.

«Jeg ville hengt opp tonnevis av truser nå bare for å gjøre naboen flau», skrev en Facebook-bruker.

Og det er visstnok det moren skal gjøre.

Forstår du reaksjonen hennes? Eller syntes du naboens kritikk var ok?