Da hun så de nye 'frontlysene' sine, fikk hun et stort sjokk: Så oppdaget hun at kirurgene har gjort en stor feil

19/04/2024 22:00

Sofie

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne har åpnet opp om en stor feil legene gjorde da hun fikk laget nye "frontlykter".

En kvinne kjent på sosiale medier som Daldo ble berømt over natten med en video som raskt fanget oppmerksomheten til Internett.

I klippet har hun på seg en svart hettegenser, og når hun begynner på historien sin, åpner hun hettegenseren og retter blikket mot brystet.

I videoen deler hun sin erfaring med å få endret brystene. Hun avslører overraskelsen hun fikk da hun våknet etter operasjonen.

"Hvis du kan tro det, da jeg våknet, oppdaget jeg til min forbauselse at brystvorten min hadde gått fra horisontal til vertikal," deler hun.

Etter dette ser hun opp, lar blikket vandre fra side til side, og avslutter med et overrasket smil over sin uvanlige situasjon.

I videoens beskrivelse legger hun til: «Det handlet bare om hullene, men tenk på sjokktilstanden min».

Selv om slike piercinger ofte er horisontale, slik de var på Daldo (hennes TikTok-brukernavn er @salmonslayer69), kan de ordnes i alle retninger.

Foto: TikTok

Naturligvis fant folk stor humor i denne feilen og uttrykte sin moro i kommentarene under videoen. Noen valgte også å dele sine egne erfaringer med å oppgradere til større og bedre bryster.

«Du må snu og justere hjulene nå og da», spøkte en.

"Tror du kirurgen tenkte: 'Å nei. Jeg lurer på om hun vil legge merke til det?'" spurte en annen.

Som Daldo svarte: "Hun må ha gjort det! Jeg fikk areolaen min redusert."

"Det er faktisk den beste teknikken for å forbedre blodsirkulasjonen og følsomheten. Den klassiske 90-graders rotasjonen," skrev en tredje.

"Det åpner for nye muligheter for morsomt tilbehør. Kan du henge noe dingler fra dem nå?" foreslo en fjerde.

Men Daldo forklarte i en kommentar at hullene fra piercingene nå har grodd og at hun ikke lenger bruker smykker der. Men andre delte at de hadde hatt lignende opplevelser etter sine egne brystoperasjoner.

«Det samme skjedde med meg», delte en bruker.

"Så dette skjedde med meg også," skrev en annen, med en tredje som la til: "Jente, akkurat det samme skjedde med meg."

Foto: TikTok

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.