Da vannet trakk seg tilbake, dukket det opp et lik i en tønne: En uke senere skjedde det igjen

10/05/2022 13:29

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Først fant en gruppe på søndagstur en rusten tønne med menneskebein i, og en uke senere dukket en annen kropp opp ved bredden av Lake Mead i USA.

En gruppe amerikanere var på søndagstur den 2, mai. Der gjorde et uhyggelig funn ved bredden av Lake Mead, det største menneskeskapte vannreservoaret i USA.

På grunn av klimaendringer har vannstanden i innsjøen utenfor Las Vegas falt jevnt de siste tiårene.

Derfor hadde et korrodert oljefat kommet til syne.

– Vi hørte en kvinne skrike fra den andre siden av stranden, så mannen min gikk bort for å se hva som var galt, sier Shawna Hollister til den lokale TV-kanalen KLAS-TV.

– Han oppdaget at det var et lik i tønnen.

Det har skjedd en forbrytelse

Liket var nærmere et kledd skjelett, med beina ikke lenger festet til kroppen. Den ble funnet ved Hemenway havn, nær Hoover-demningen.

Politiet mener dette er en mann i midten av 70-årene og begynnelsen av 80-årene.

– Offerets klær og sko ble solgt i Kmart på midten eller slutten av 70-tallet, sier drapsetterforsker Ray Spencer til KLAS-TV.

Der det nå er en strandlinje, var det da dyp innsjø. Siden 2000 alene har vannstanden falt med mer enn 45 meter. Det er ifølge lokale bruksmyndigheter, som anslår at området opplever den tørreste perioden på 1200 år.

Forventer å finne flere lik

- Det er nok flere lik som er dumpet i Lake Mead. Det er bare et spørsmål om vi er i stand til å finne dem, sier han til Los Angeles Times.

Han fortalte New York Times at de finner ett eller to lik i året, så det er ikke uvanlig å etterforske drap ved innsjøen.

– Jeg vil si at det er en veldig god sjanse for at vi finner flere menneskelige levninger etter hvert som vannstanden synker, sier etterforsker Ray Spencer til KLAS-TV.

Og allerede en uke senere skjedde det igjen.

Foto: Maps

Trodde det var en sau

Denne gangen var det to søstre på padlebrett som også var på en søndagstur som fant et lik.

Lindsey og Lynette Melvin trodde først at de hadde snublet over restene av en vill sau, men så så de kjeven.

Politiet har foreløpig ingen bevis som tyder på at det denne gangen er en forbrytelse, men etterforsker, ifølgeKLAS-TV, om det kan være et selvmord eller et mistenkelig dødsfall.

Ingen av likene er ennå identifisert.