Daniel advarer etter forferdelig opplevelse i trafikken: - Det er et mordvåpen

27/02/2018 18:45

Anniken Hauge

Utland
Svenske Daniel Westman og kona hans hadde en uhyggelig opplevelse i trafikken søndag. De har derfor nå en viktig oppfordring til andre bilister.

Svenske Daniel Westman har et ønske til alle bilister, etter han hadde en skremmende opplevelse i trafikken forrige helg.

Daniel Westman og kona hans bor i byen Varberg, som ligger på kysten av Sverige. Søndag kjørte de en tur på landet for å stå på ski og se på hus.

Det skriver svenske Expressen.

Under kjøreturen la Daniel Westman merke til flere ganger hvordan forbipasserende bilister hadde oppmerksomheten deres rettet mot mobilen. Da paret var på vei hjem, tok turen plutselig en dramatisk vending.

Daniel Westman og kona kom kjørende på en ganske stille vei, da en bil i motgående kjøreretning plutselig nærmet seg linjen midten. Bilen krysset linjen og fortsatte over i den andre kjørebanen.

Deretter kjørte den rett inn i venstre side av Daniel Westmans bil. Da han fikk stoppet bilen, gikk det op for ham at den andre bilisten ikke stoppet, men bare kjørte avsted videre.

Ifølge Daniel Westman var føreren av den andre bilen en mann i 50-årene, som satt og så nedover:

- Enten sov han, eller så så han ned på mobilen sin. Uansett så så han ikke oss, sier Daniel Westman til Expressen.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Foto: Daniel Westman

Foto: Daniel Westman

Daniel Westmans bil fikk noen skader under sammenstøtet, men han og kona slapp heldigvis uskadde fra ulykken. . De var riktignok forskrekket over den voldsomme opplevelsen:

- Vi var sekunder og decimeter fra en frontkollisjon, og hvem vet hva som kunne skjedd da. Jeg ønsker at alle tar til seg advarselen om at mobil og bilkjøring ikke hører sammen, sier Daniel Westman til Expressen og tilføyer:

- Ditt eget og andres liv er mye viktigere og mer verdifullt enn en liten plastikting med skjerm. En bil er et køretøy, men det kan også være et mordvåpen.

Daniel Westman har anmeldt hendelsen til politiet.