Danielle fylte seg med sushi: Våknet neste dag med alvorlige magesmerter

18/01/2022 13:04

Emma

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En amerikansk kvinne endte opp med å få mer enn hun hadde betalt for da hun proppet seg med sushi for å få "valuta for pengene" på en "all-you-can-eat" sushirestaurant, hun endte også med å ta med seg magesmerter hjem.

24 år gamle Danielle Shapiro delte en video på TikTok her om dagen og dokumenterte turen til en restaurant. Siden splitten har videoen mottatt mer enn 11 millioner visninger.

Her om dagen var den store sushifanen på en restaurant med sin gode venn Amanda, hvor de betalte $ 50 (omtrent 320 kroner) per mann for å spise all sushien de kunne, og det må sies at Danielle spesielt hadde spist mer enn nok.

«"All-you-can-eat" sushi er koster omtrent $ 50 per person, så Amanda og jeg måtte sørge for at vi fikk valuta for pengene, noe som betydde at vi måtte spise mye. Middagen varte i omtrent to timer fordi vi var så mætte at vi måtte ta pauser underveis,» sa den unge eiendomsmegleren i Nord-California, ifølge The Daily Mail.

Foto: Tiktok

I videoen dokumenterer Shapiro at hun spiser totalt en runde miso suppe, fire gyozas, en hel bolle med edamame bønner og ikke mindre enn 32 stykker sushi.

Da hun beskrev videoen, skrev hun humoristisk at hun og vennen måtte «rulles ut» fordi de hadde spist så mye, og det viste seg at det ikke var langt unna.

Shapiro har uttalt at de to venninnene måtte sitte 30 minutter i bilen før de kunne kjøre hjem fordi de var så fulle, og ikke bare det, så skjedde det noe neste dag.

Den kvelden lå jeg med kjæresten min og hadde de verste magesmerter, men jeg tenkte ikke på det fordi jeg hadde spist så mye. Jeg er ikke en morgenperson, så da jeg våknet rundt klokken 06.00 dagen etter, visste jeg at noe var galt, sier den grådige sushi-spiseren.

Hun fortsatte: "Magen og brystet mitt hadde intens smerte, og det var vanskelig å puste dypt."

Foto: Tiktok

Shapiros kjæreste, Sam, og bestemoren hennes var begge bekymret for henne og tok henne derfor til sykehuset, hvor hun ble undersøkt i flere timer før hun ble diagnostisert med gastrosofisk sykdom (GØRS), også kalt magesyrerefluks.

Lidelsen kan forårsake en rekke smertefulle symptomer, som det også gjorde i dette tilfellet, men heldigvis er det oftest ikke dødelig, og Shapiro fikk medisiner etter diagnose for å lindre smerten.

Lidelsen kan oppstå blant annet hvis du spiser et veldig stort måltid og/eller legger deg ned rett etter å ha spist mat, eller hvis du spiser veldig sur mat/drikke.

Selv om Shapiro fikk forlate sykehuset etter noen timer, har hun uttalt at det var flere dager før hun var helt ovenpå igjen, men til tross for den hardtarbeidende opplevelsen, er hun fortsatt en stor fan av den japanske spiseren.

«Jeg vil definitivt spise sushi igjen! Denne opplevelsen har ikke ødelagt sushi for meg, eller sushiopplevelsen "all-you-can-eat". Men jeg lærte at jeg skulle lytte til kroppen min neste gang og roe meg ned,» sier hun.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.