Dansk barn død med korona

Foto: Shutterstock.com

En dansk statsborger i alderen 10 til 19 år har gått bort etter å være smittet med COVID-19.

Selv om korona tar mindre plass i hverdagen i Danmark, er det fortsatt mennesker som blir smittet, folk som er innlagt på sykehus og dessverre også folk som ender opp med å dø av viruset.

De fleste dødsfall i Danmark har vært mennesker i den eldre generasjonen, men noen unge mennesker har også mistet livet etter infeksjon med COVID-19.

Les også

Vant ’Farmen’ – nå er han død

Og nå har det skjedd igjen.

Det er B.T som har fått dette bekreftet i en e-post fra Statens serum institut, hvor en person i alderen 10 til 19 år har dødd etter å blit smittet med COVID-19.

Dødsfallet fant sted i går, onsdag 20. Oktober.

«Vi kan bekrefte at det onsdag 20. oktober 2021 ble registrert en COVID-19-relatert død i aldersgruppen 10-19 år fra Nordjylland», skriver de i meldingen fra Statens serum institut til B.T.

Siden koronasmitten begynte å bli registrert i Danmark, har det vært 371.286 smittet med viruset. I tillegg har 2694 mennesker mistet livet siden pandemiens begynnelse.

Det skal imidlertid understrekes at korona kanskje ikke var dødsårsaken i alle dødsfall. Tallet er bare antall dansker som har mistet livet mens de er smittet med COVID-19.

Les også

Kvinne søkte jobb: Åtte år senere får hun mystisk melding