Dansk TV 2-stjerne deler nakenbilde med ærlig budskap

19/10/2020 00:30

Emma

Utland
Et bilde uten klær på kroppen har nå blitt delt med Settler-vinnerens nesten 80.000 følgere på Instagram.

På bildet tilsynelatende tatt av Lises mann Michael, blir Lise sett helt naken i badekaret, med parets to sønner Villy og Verner.

I sitt innlegg sender Lise en melding om at alle mødre er forskjellige, og at det er helt greit at vi ikke er alle de samme.

Jeg støter fortsatt på "hvorfor liker hun ikke bare å ha en liten baby?", "det er så mange mennesker som skulle ønske de hadde det du har" og "hvorfor skal mødre alltid klage". Og jeg synes faktisk det er litt morsomt at det faktisk er folk som tror at hvis du sier det har vært en hard natt eller sier at du har det vanskelig, betyr det plutselig at du angrer, ikke elsker barnet ditt nok eller er bare et utakknemlig monster. Det er ikke sånn." Hun skriver i innlegget på sin Instagram-profil.

Du er de beste mødrene for barna dine

Lise mener det er viktig at det er plass til alle følelser knyttet til morsrollen. Det må være plass til både moren som mener det er enkelt og for moren som er mer fylt med bekymringer. Hun understreker at uansett om du er den typen mor som kan ha mange baller i luften, eller er en av de menneskene som synes ting er tøft - du er fortsatt den beste moren for barna dine.

"Mitt poeng er bare: selv om noen sier det høyt når det er vanskelig og andre ikke tror det er̊så̊ vialle vil ha barna våre best - og jeg er nesten helt sikkert ̊ at vi alle elsker å ha barn, og vi vil alle være klare til å ta 100 søvnløse netter for de vi elsker mest, hvis det er det   livet med barn tilbyr oss. Av og til hjelper det bare å si det høyt hvis vi tror alt er dritt og pai. Det definerer ikke om vi verdsetter våre barn nok! Vi vil alle ha barna våre best - Og så bare en ting til: Er det ikke bare et fint bilde Michael igjen har tatt? Denne gangen med Verner ̊på den andre siden av magehuden!" Hun avslutter stillingen.

Mange av Lises tilhengere er helt enige med henne om hennes budskap.

"Flott fint bilde og din skriving er spot på Lise, og super viktig!" Skriver en tilhenger til innlegget.

Nedenfor kan du se innlegget.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.