Danske 'Jakten på kjærligheten': Detalje dekker over motbydelig sannhet

05/10/2020 16:25

Emma

Utland
Når du er kjent fra TV, kan det raskt tiltrekke mye oppmerksomhet - og det er ikke alltid at alle henvendelser er like fine.

I årets sesong av "Farmer Seeks Love", nærmer vi oss åpenbaringen om at årets deltakere vil finne kjærligheten. Hvis du ser nøye på en av deltakerne, ser det ut som hun allerede har funnet kjærligheten - men faktisk maskerer dette bare en ekkel sannhet. Det skriver Ekstra Bladet.

I år er det også kvinnelige bønder i programmet, og en av dem, Stine Marthine Pedersen, har opplevd at programmet har fått mye oppmerksomhet. Derfor har hun nå lagt ut en liten detalj på Facebook-profilen sin på nytt. Hvis du ser nøye på informasjonen om den 27 år gamle kvinnen, står det faktisk på profilen hennes at hun er "i et forhold". Dette betyr imidlertid ikke at dette nødvendigvis er tilfelle.

Prøver å unngå uanstendige henvendelser

Hun sier hun bare endret sin status - og etterlot henne "i forhold" fordi hun mottok mange upassende meldinger. Hun sier at mange eldre menn - som både er gift og har barn - sender meldinger over landegrensene. Blant annet skriver de at "de kunne fikse henne" og at "hvis de var 20 år yngre, ville hun være bare for dem".  Derfor snakket hun med produksjonen om problemet, og de tillot henne derfor å endre sin status på Facebook.

Det er imidlertid ikke bare meldinger i denne sjangeren som tikker inn i innboksen hennes på Facebook - hun har også mottatt mange søte meldinger. Hun sier det også har vært mange meldinger med "en klapp på ryggen" for hennes deltakelse i programmet.

Det er ikke bare menn som er interessert i den 27 år gamle kvinnen, hun har også mottatt flere kjærlighetserklæringer fra kvinner som ønsker å starte et romantisk forhold med den 27 år gamle TV-bonden.

Alle disse henvendelsene har kommet som en overraskelse for Stine. Hennes venn Martin Danielsen, som hadde fjorårets sesong av programmet, fortalte henne at han ikke har opplevd samme type oppmerksomhet i det hele tatt. Faktisk var det han som vervet Stine til programmet.