Datter inhalerer ved et uhell fars aske, når forsøket på spre det går fryktelig galt

28/10/2021 09:55

Emma Sletta

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Tiss aldri i motvind og da bør du heller ikke spre aske i motvind. To unge kvinner har lært dette på den harde måten etter at en av dem inhalerte sin far.

28 år gamle Belle Henry og 22 år gamle Tyla Halls var forståelig nok emosjonelle da de dro for å løslate far Mark's aske på Bristol Channel.

Men de lo da et stort vindkast plutselig suste forbi akurat i det øyeblikket de hadde begynt å spre asken ut mot vannet. Som et resultat fløy resten rett tilbake i Tylas ansikt.

En morsom video viser henne hylende av latter og roper: "Han fløy inn i munnen min!"

Klippet inneholder også den sarkastiske bildeteksten:

«Den gangen vi ga faren vår en «fredelig» utsending», ledsaget av noen glisende emojier.

Foto: TikTok

Tyla kan sees på kanten av et rekkverk før armen strekker seg ut for å tippe innholdet i urnen i vannet nedenfor. Mens hun gjør dette, kan du se hva som ser ut som sand på en strand, komme flygende inn i ansiktet hennes.

De to jentene klarte ikke å kontrollere seg selv, noe som sikkert må ha tent opp et ellers dystert øyeblikk.

Belle og Tylas far, Halls var 47 år gammel og døde plutselig 21. Oktober 2020. Døtrene hans spredde asken et år senere for å hendre hans minne.

– Videoen oppsummerer han. Han var briljant, hadde sans for humor, og han var så morsom. Han var en skikkelig bjørnefar, sier Belle, som fortsetter:

– Det var en følelsesladet dag. Da ulykken med asken skjedde, bidro det til å lette stemningen, og vi gikk begge bort og lo, sier hun.

" Min søster Tyla er bekymret for at noen vil se henne som jenta som inhalerte sin far. Jeg synes det er ganske morsomt." Sier hun lattermild.

Mens en av de to søstrene inhalerte farens aske ved en feiltakelse, har kvinnen herunder en spesiell avhengighet med å spise sin avdøde manns aske.

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.