De ble gift i 1955 og nøyaktig 60 år senere gjør familien denne sjokkerende oppdagelsen

07/04/2024 18:00

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Privat
En helt utrolig historie.

Dette er en utrolig kjærlighetshistorie om Jimmy og JoJo McLaughlin fra Georgia, USA.

De giftet seg bare 18 år gamle den 10. september i år 1955. Paret møttes på en katolsk skole hvor de begge gikk. De giftet seg, og da JoJo ble gravid, flyttet hun inn i familiens hjem i Savannah, hvor Jimmy besøkte henne hver helg til de kunne flytte sammen.

Siden den gang har de fått til sammen fem barn sammen, som beskriver foreldrene sine som de beste og mest nådige i verden.

Foto: Privat

I 2014 ble JoJo dessverre svært kreftsyk. Ting gikk nedover til sykdommen virkelig tok tak i sommer i 2015. Jimmy sa flere ganger at han ikke visste hva han skulle gjøre når kona ikke lenger var her. 

Imidlertid klarte han å kysse, klemme og takke sin kone for et "fantastisk liv sammen" på parets 60-års bryllupsdag 10. september 2015.

Foto: Privat

11. september gikk hun bort, men den utrolige delen av historien er at Jimmy fikk et hjerteinfarkt den natten. Det kom som et sjokk for familien som fant det døde paret, men de kunne nå også se skjønnheten i hendelsesforløpet:

- Det er vanskelig å tro at de begge er borte, men jeg vet at de er på et bedre sted nå, sier parets eldste datter Suzanne VonWaldner til  ABC News.

Hun håper at andre lar seg inspirere av historien om et par som elsket hverandre så høyt at de ble fulgt overalt – og dermed så mye at de ikke kunne levd uten hverandre.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.