De ville spare penger - nå er en død og to på intensivavdelingen

13/10/2020 18:34

Emma

Utland
Tre venner ønsket å spare penger, og det fikk store konsekvenser.

En tannregning kan være et dyrt spill. I flere år har dette ført til at mange har søkt utenfor landets grenser når de trenger å ha tennene fikset. Men selv om du har funnet deg selv et sveip på tanninspeksjon eller kosmetisk kirurgi i utlandet, må du fortsatt undersøke omdømmet til klinikken og bli kjent med hva det er du går inn i.

Det fremhever en nåværende sak der ønsket om å spare penger på tannregninger har kostet livet til en ung mann og to andre forblir i en intensivavdeling hvor de kjemper for livet. Det skriver The Mirror.

En mistanke simmers

På lørdag døde en yngre britisk mann. 33 år gamle Richard Molloy fra Nord-Irland døde under et besøk i den tyrkiske byen Marmaris. Det er ennå ikke kjent hva som forårsaket den yngre mannens død, men en mistanke begynner å komme til en viss grad. Richard Molloys to venner - identifisert som Declan Carson og Aaron Callaghan - er så syke at de forblir innlagt på en intensivavdeling over hele landet, skriver mediet The Mirror.

 

I tillegg til å nyte solen i Sør og få litt ferie, hadde de tre mennene et klart mål om å feriere i den tyrkiske byen. De ønsket å spare penger på et spill av tannbleking, og du kan få det rundt Marmaris.

Da de tre mennene ble funnet bevisstløs i leiligheten sin, samlet mistanken seg umiddelbart til medisinen de hadde tatt for å forberede operasjonen. Det er ennå ikke klart om medisinen spiller en rolle i enten død eller sykdomsforløpet til den andre.