Delte dette bildet: Så fikk hun et personlig brev fra dronningen selv

03/01/2022 10:09

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En mor sendte et bilde av sin datter til dronning Elizabeth, men hadde langt fra våget håp om at den aldrende dronningen ville svare. Men det gjorde hun.

Det var ingen tvil om hvem denne jenta var kledd ut som da hun viste seg fram i hennes Halloween kostyme i høst.

1 år gamle Jalayne Sutherland fra Hamilton, Ohio strålte som den britiske dronning Elizabeth - fullt utstyrt med blå frakk, matchende lue og to søte corgis. Faktisk var den amerikanske jentas kostyme så dyktig at hennes stolte mor ikke kunne gjøre annet enn å knipse et bilde som familien senere sendte til Buckingham Palace.

Artikkelen fortsetter under bildet...

Foto: Privat

Familien hadde langt fra våget å håpe at den 95 år gamle dronningen ville svare. Men det gjorde hun. Nå har familien delt det fine svaret som dronning Elizabeths lady-in-waiting Hon Marry Morrison skrev på vegne av den britiske monarken.

"Dronningen har bedt meg om å skrive til deg og takke deg for brevet ditt og for bildet du hadde valgt å inkludere," leser innledningen i brevet.

Artikkelen fortsetter under bildet...

Foto: Privat

"Hennes Majestet syntes det var snilt av deg å skrive til henne, og dronningen var glad for å se det bildet av datteren din, Jalayne, i sitt fine antrekk."

Til slutt ønsket kongefamilien en god jul til den amerikanske familien:

«Hennes Majestet håper dere alle har en god jul, og jeg vil bare legge til litt informasjon om de kongelige hundene som Jalayne kanskje vil ha», fortsatte brevet.

Dessverre har familien ikke avslørt hva dronning Elizabeth skrev om sine elskede hunder.