Delte video der de ga barnet et shot med vodka: Nå har de blitt arrestert og mistenkt for barnemishandling

08/08/2022 07:47

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat / Ladbible
Foto: Privat / Ladbible
Et foreldrepar står nå overfor en hard straff for deres alternative barneoppdragelse.

Mange har hørt sine foreldre eller besteforeldre fortelle hvordan de dyppet smokken i rom eller annen sterk brennevin da de hadde små barn fordi det fikk barna til å slutte å gråte eller sovne, men tidene har endret seg.

Et tilfelle av barnemishandling i England er et glitrende eksempel på dette.

Her risikerer en ikke navngitt mann og en ikke navngitt kvinne en hard straff for barnemishandling, fordi de tilsynelatende har latt sitt lille barn drikke vodka.

I det minste er det slik ladbible ser ut på et 14-sekunders klipp delt på sosiale medier som nå har startet en politisak. 

Klippet har siden blitt fjernet.

Ifølge media, på klippet kan du se et lite barn og en kvinne, som skal være barnets mor.

I bakgrunnen kan du høre høy musikk og se en mann, som skal være barnets far, danse rundt.

Underveis heller moren en klar væske som tilsynelatende er vodka ut av en brennevinsflaske og gir skuddet til småbarnet som drikker det, og det har nå fått konsekvenser.

Foto: Privat

Lokalt politi har bekreftet at betjenter ble tilkalt til en adresse i den britiske byen Dover tidlig om morgenen den 21. Juni, hvor de arresterte en mann og en dame for barnemishandling.

"Ved ankomst ble offiserer oppmerksomme på bekymringer om et barn [...]," forklarte en talsperson for Kent Police Department, og la til: "Det ble tatt beslutninger for å sikre de involverte, og en mann og en kvinne ble arrestert på mistanke om barnemishandling [...]."

Ifølge talspersonen ble de to personene senere løslatt mot kausjon, men det pågår nå en etterforskning.

Sosiale tjenester i byen har bekreftet at det var anonyme tips fra brukere av sosiale medier som hadde sett videoen som førte til at politiet ble kalt til åstedet og gjort arrestasjoner.

Barnet forblir i foreldreansvar mens etterforskningen pågår, men på sosiale medier er paret allerede «dømt».

Her har hundrevis dermed kritisert foreldreparet.

For eksempel har man skrevet: "Hvordan kan noen utenforstående vite om barnet er trygt? Det er grusomt å sende den lille tilbake til foreldrene," og en annen har også skrevet: "Foreldrene må tilbringe alvorlig [lang] tid på et senter hvor de kan lære bedre foreldreferdigheter. I mellomtiden ber vi for den lilles velvære."

En bekymret og misfornøyd dame, som har bedt om å være anonym, sa: "Det er veldig trist. Jeg skrev om det [videoen] på Facebook, men den ble stadig fjernet. Jeg har kontaktet sosialtjenestene som sa at barnet er trygt, men det er fortsatt med foreldrene.

Myndighetene i området har sagt at sosiale tjenester har gjort de «nødvendige» tiltakene og at saken behandles og etterforskes.