Den 51 år gamle moren sier: "Samleie med sønnen min er fantastisk. Vi er forelsket og vil ha barn."

19/07/2021 12:14

Emma Sletta

Utland
– Jeg vet at folk vil si at vi er ekle og at vi skal kunne kontrollere følelsene våre, men når du blir rammet av en kjærlighet som er så altoppslukende, er du villig til å gi opp alt, sier moren.

Da Kim West var 51 år gammel, hadde hun vært sammen med sin egen biologiske sønn i mer enn to år. Det uvanlige paret drømmer om å bli foreldre sammen.

Romansen mellom mor og sønn begynte da Kim West ble gjenforent med sønnen Ben Ford, som hun ga opp for adopsjon til en familie i USA for 30 år siden.

Mor og sønn fant ikke bare hverandre - de ble forelsket og er av den klare troen på at de er laget for å være sammen som et par.

Kim West og Ben Ford var opptatt med å planlegge et bryllup, men de hadde funnet tid til å snakke med The New Day uansett, og til den britiske avisen forklarer paret at sexlivet deres er 'utrolig' og 'tankevekkende'.

Den nå 57 år gamle kvinnen hevder at det er en 'genetisk seksuell tiltrekning' (også kalt GSA), et fenomen der nære slektninger som vokser opp uvitende om hverandre kommer sammen og finner en sterk seksuell appell i hverandre.

Ifølge The Mirror ble paret samlet i 2013 da Ben Ford, nå 38 år, skrev et brev til Kim West.

To år tidligere hadde sønnen giftet seg med en kvinne i USA, men han forlot sin kone da han ble forelsket i sin egen mor.

Mor og sønn begynte å snakke ofte og lenge på telefonen sammen, og etter en tid begynte Kim West, en interiørdesigner, å ha våte drømmer om sønnen sin på den andre siden av Atlanterhavet.

Følelsene forvirret kvinnen som gikk på nettet og leste om genetisk seksuell tiltrekning.

De to møttes på et hotell hvor de delte en flaske champagne og sitt første kyss.

En stor lettelse slo nå sønnen, som forklarte om fraværet av følelser for sin egen kone, og etterpå begynte mor og sønn å ha sex mange ganger.

Tre dager senere forlot Ben Ford sin kone Victoria - han dro med sin mor til den amerikanske staten Michigan, hvor de møtte et annet GSA-par som hjalp dem med å starte sitt nye liv sammen.

– Jeg vet at folk vil si at vi er ekle og at vi skal kunne kontrollere følelsene våre, men når du blir rammet av en kjærlighet som er så altoppslukende, er du villig til å gi opp alt, forklarer den 57 år gamle kvinnen.

 

Læs også:

Gjør 200 push-ups daglig i en måned: Dette vil skje med kroppen din Push-ups trener ikke bare armer, skuldre og bryst.
Har tatt en vill avgjørelse: H&M-konsernet fjerner XXL-størrelse for denne kjeden Lav etterspørsel har fått kjeden til å ta denne beslutningen.