Den lille jenta deres var opprørt over sitt store fødselsmerke: Mamma og pappa kom opp med en rørende løsning

privatfoto

Tanya og Adam ville ikke bare stå å se på mens datteren deres var misfornøyd med sitt store fødselsmerke.

Tanya og Adam Phillips ville ikke at datteren deres, Honey-Rae, skulle føle seg annerledes på grunn av føflekkene sine.

Så da Tanya fylte 40 år, ville hun ikke bruke penger på et luksuriøst spa-opphold eller smykker. Hun hadde bestilt time hos sin lokale tatoveringskunstner. Her måtte hun bruke de neste fire timene på å tatovere et stort rødt fødselsmerke på beinet. Et fødselsmerke som ligner på det datteren også har, sier The Mirror.

Les også

Etter 3 år flytter paret sammen: Nå sover han på sofaen

«Noen synes det er litt ekstremt. Men for oss var det naturlig å få en slik tatovering, slik at datteren vår ikke skulle tro at hun var annerledes», sier Tanya.

Fordi det ikke bare er hun som har en tatovering av føflekker. Hennes mann, Adam, har også fått hele beinet sitt utsmykket med et stort rødt fødselsmerke. De innrømmer at det er ganske fremtredende å ha et stort rødt fødselsmerke på beinet, men det er nettopp derfor det var viktig for dem å få.

Honey-Rae som er 18 måneder, ble født med sitt fødselsmerke, og det har ikke avtatt etter hvert som hun vokste opp.

Den er mørkrød og dekker nesten halvparten av kroppen hennes. Fra tåa til bunnen av ryggen, sier Tanya.

Hun har alltid dekket honning-rae's fødselsmærke fordi hun er redd for hvordan fremmede vil reagere. En frykt som gikk i oppfyllelse en dag da hun en sommer var ute og handlet med Honey-Rae i bare ben.

«Da jeg sto i kø, kunne jeg se et eldre par hviske og så på beina hennes. Alle bekreftet mine fordommer. Jeg tenkte at hvis voksne vil være sånn, så blir barna mye verre», sier Tanya.

Les også

Første dag på den nye jobben: Døde

De visste at de måtte gjøre noe. Så i fjor betalte Tanya for at mannen hennes skulle ha et fødselsmerke tatovert på beinet, og nå fikk hun tatoveringen selv - denne gangen på Adams bekostning.

Første gang Honey-Rae så tatoveringen, lo hun og pekte på sitt eget fødselsmerke. Nå kan hun ikke holde hendene unna mammas og pappas tatoveringer.

«Jeg vet at noen vil synes det er litt ekstremt. Men vi føler bare at vi har sørget for at Honey-Rae ikke føler seg annerledes», avslutter Tanya.

privatfoto