Desperat eier kaster seg foran pitbull som det blir gal og angriper hjelpeløs offer

24/06/2021 09:48

Emma Sletta

Utland
Et opptak på YouTube har utløst mye debatt blant hundeelskere.

I videoen raser en fransk bulldog en hund gal og angriper en liten beagle, mens den sjokkerte hundeeieren sliter med å frigjøre sin firbente venn fra muskelhundens skummende tannsett.

Kvinnens desperate forsøk på å redde kjæledyret hennes førte til at hun til og med kom inn i klørne til den arrede pitbullen, som setter tennene inn i den skrikende hundevennen.

"Hjelp meg," sa hundeeieren, som ender opp med å krype rundt alle fire på fortauet selv.

Den voldelige hendelsen fant sted på gatene i Boston, og i opptakene kan du se hvordan flere forbipasserende prøver å hjelpe den lille beagle mens den mannlige eieren av pitbullen sliter med å få kontroll over hunden sin.

Raphael Fortin var sammen med kjæresten på vei til en konsert med musikkgruppen Coldplay da han hørte kvinnens høyfrekvente rop, og han trakk ut mobiltelefonen og begynte å filme pitbullens blodige angrep på sine medarter.

Selv om den lille beagle ble bitt i halsen, rømte den mirakuløst levende fra sitt ufrivillige møte med muskelhunden, hvis eier nå hevder at han ble slått i ansiktet.

Knyttneveslag forårsaket den trofaste hunden til å forsvare sin eier ved å angripe den andre hunden, sa pitbulleieren.

I klippet begynner en fotgjenger å sparke pitbullen, som nekter å gi slipp på bitt i beaglen, men til slutt ble de to hundene skilt.

31. juli la Raphael Fortin ut videoen sin på YouTube, der over 200 000 mennesker siden har sett de skremmende opptakene.

Han forklarer at politiet kom til stedet der de valgte å gi sin oppmerksomhet til eieren av den lille hunden, mens pitbulleieren så ut til å bli overlatt til seg selv.

Politiet så ikke ut til å bry seg så mye om ham. Kvinnen forlot åstedet i en patruljebil. Jeg antar at hun ble fraktet til sykehus, forteller Raphael Fortin. Det skriver The Daily Mail.

Se videoen her med fransk bulldog her: