Det er derfor du ikke bør twerke hvis du har en dårlig mage

04/11/2021 14:25

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Det er flere gode grunner til at man ikke bør twerke i et par hvite strømpebukser. I videoen nedenfor kan du se en av de veldig klare grunnene til at man ikke bør gjøre det.

Danseformen twerking kan være utrolig sexy hvis du vet hvordan du skal riste rumpa i et par stramme og/eller løse bukser.

Derfor er det ikke rart at internett er fullpakket med videoer av kvinner som ønsker å dele sine twerking ferdigheter med resten av verden.

Imidlertid er ikke alle som er like gode til det, og absolutt ikke alle bør legge videoene ut på nettet.

En ung russisk kvinne ville sikkert ønske at hun aldri hadde filmet en video av henne som  twerket i et par hvite strømpebukser og deretter poste videoen på YouTube.

I denne YouTube-videoen prøver en russisk ung kvinne å imponere med sin skjelvende rumpe i et par hvite, avslørende strømpebukser mens venninen filmer henne. Men ting går ikke helt som planlagt, for plutselig er buksene ikke like hvite lenger.

Plutselig blir den dansende kvinnen veldig opptatt med å prøve å slå av kameraet.

Se den morsomme videoen her:

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.