Døde tidlig i morges: Politiet jakter fortsatt på knivmorder

03/05/2022 08:12

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En mann i 30-årene mistet livet i går kveld da han ble knivstukket i hjel.

Rundt klokken 23.30 fikk politiet i London en alarm om en knivstikking som viste seg å bli et drap.

Det skriver det britiske medie The Sun.

Offiserer ankom åstedet nær St Paul's Cathedral i den britiske hovedstaden, hvor de fant en hardt skadet mann som hadde blitt stukket flere ganger med en kniv.

Her skjedde drapet. Foto: Google Maps

Offiserer ga førstehjelp på åstedet, og mannen ble kjørt til Royal London Hospital, hvor han døde tidlig søndag morgen og saken utviklet seg til en drapssak.

«Offiserer fra 'City of London Police' ble kalt ut til rapporter om en knivstikking i Gresham Street [...] 23.30.m 1. mai,» forklarte Pete O'Doherty i London-politiet.

"Offiserer fant en mann som fikk alvorlige skader og HLR ble gitt på åstedet før han ble tatt til Royal London Hospital, hvor han senere tragisk døde."

Da betjentene ankom stedet, var det ingen gjerningsperson å finne, og det er derfor ikke gjort noen pågripelser ennå, men politiet er i ferd med å etterforske saken.

Et team av kriminalteknikere har vært på åstedet og gjort undersøkelser i løpet av natten, og en blå bil på åstedet er også undersøkt.

Politiet har omtalt hendelsen, som fant sted i et av London-nabolagene med flest drap, som en «sjokkerende og brutal vold».

Mannens identitet er ennå ikke offentliggjort, men det er en mann i 30-årene.