Dreper kvinner for å vinne i Lotto

28/10/2021 13:36

Emma Sletta

Utland
De to kvinnene, Bibaa Henry og Nicole Smallman, ble drept av 19 år gamle Danyal Hussein. Privatfoto
De to kvinnene, Bibaa Henry og Nicole Smallman, ble drept av 19 år gamle Danyal Hussein. Privatfoto
Han hadde inngått en avtale der han måtte drepe seks kvinner hvert halvår for å vinne den store premien i Lotto.

En mann inspirert av satanister på YouTube har blitt fengslet for livet med minst 35 år etter at han ofret to kvinner for å manifestere en lotto-seier. Det skriver det britiske medie dailystar.

19 år gamle Danyal Hussein trodde han hadde inngått en avtale med djevelen da han knivstakk 46 år gamle Bibaa Henry og 27 år gamle Nicole Smallman i Fryent Country Park på Wembley i juni i fjor.

Han hevdet å ha blitt inspirert til å begå «offer»-drapet på satanisten E.A. Koetting.

Retten hadde tidligere hørt hvordan Hussein i løpet av sin «vendetta» lovet å drepe seks kvinner hvert halvår for å vinne Mega Millions Super Jackpot på 321 millioner pund (2,8 milliarder kroner) og deretter fortsette å drepe kvinner så lenge han var i stand til det. Sånn beskriver mediet det.

privatfoto

Rettssaken hadde hørt hvordan Hussein forberedte seg på drapene ved å kjøpe et sett med kniver fra supermarkedet Asda, en svart balaclava på Amazon, mens han registrerte seg for selve lotteriet, hvor han kunne vinne mye penger.

juni i fjor forfulgte han ofrene sine da de feiret Bibaa Henrys bursdag i Fryent Country Park på Wembley, nord i London, og lo og danset.

Hussein overrasket Bibaa Henry og knivstakk henne åtte ganger før hun knivstakk Nicole Smallman 28 ganger da hun tappert kjempet seg tilbake og pådro seg flere defensive skader.

privatfoto

Hussein dro dem ved føttene inn i busker, hvor de lå i 36 timer før de ble funnet.

I et annet skummelt notat tilbød han blod til 'demondronningen Byleth' for å få en jente på skolen sin til å forelske seg i ham.

Husseins drapstokt ble stoppet fordi han skar seg under det vanvittige angrepet på søstrene, slik at politiet kunne spore ham gjennom DNA.

Han ble funnet skyldig i to tilfeller av drap og besittelse av kniv. etter at en jury hadde overveid i omtrent åtte timer i juli. I dag vendte han tilbake til retten for domfellelse.

Etter dommen i juli sa søstrenes mor, Mina Smallman, at hun «aldri hadde opplevd slikt ondt», skriver My London.

Foto: Shutterstock.com

Morderen satt med armene foldet og satt oppreist med stolen rettet mot vinduet, dommer Dommer Justice Whipple kom tilbake til retten for å dømme ham.

Whipple dømte tenåringen og sa:

"Du fant disse to kvinnene, du var fremmed for dem, du overrasket dem og drepte dem. Det var Adam Stone, Nicoles kjæreste, som fant likene sine. For et forferdelig syn. Han sa at bildene forblir smidd i hans sinn. Han sa: "Jeg vil aldri kunne se det jeg så." forteller dommeren i forbindelse med dommen, ifølge DailyStar, hvor hun fortsatte:

"Livene til disse familiemedlemmene har blitt knust. Moren deres har sagt at hun er hjemsøkt av lidelsene som vil forstyrre henne resten av livet, sier dommeren.

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.