- 12-åring drept av krokodille

03/07/2024 09:59

Yvonne Thomsen

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 12 år gammel jente fryktes drept av krokodille

Tirsdag fikk politiet i Northern Territory i Australia melding om at en ung jente var angrepet og muligvis drept av en krokodille. Jenta er sist sett da hun la ut på en svømmetur i Mango Creek, en elv litt sør-vest for Darwin tirsdag ettermiddag lokal tid.

Ettersøket startet umiddelbart, og både politi og frivillige har deltatt i søket. Fortsatt er det ingen tegn til den forsvunne 12-åringen, skriver politiet i en pressemelding.

- Det er tragisk for alle foreldre og familiemedlemmer å miste et barn, og særlig under omstendigheter som dette, sier Bent Potter til australske ABC News.

Søket foregår både ved hjelp av båter og på land.

"Våre tanker går til familien og resten av samfunnet", sier Erica Gibson ifølge The Guardian.

Området hvor forsvinningen skjedde er kjent for å være hjemmet til over 100.000 krokodiller, og i elvesystemet i byen Palumpa lever det både saltvanns- og ferskvannskrokodiller.

Overalt i Australia finner man skilt som advarer mot å svømme i vann hvor det også lever krokodiller.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.