Drømmen som ble til et mareritt: Hun kjøpte et hus og oppdaget slanger innenfor veggene

14/03/2024 08:00

Sofie

Utland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En kvinne i USA så drømmehuset sitt forvandlet til et mareritt. Inne i veggene gjemte det seg flere store slanger.

En kvinne i Colorado i USA opplevde et scenario som noe ut av en skrekkfilm. Det endte med at hun gjorde en skremmende oppdagelse i huset hun hadde kjøpt kort tid før.

42 år gamle Amber Hall gjorde drømmen til virkelighet da hun fikk nøklene til det nye huset sitt som hun hadde kjøpt i Colorado.

Men drømmen ble raskt til et mareritt da hun oppdaget noe skummelt inne i veggen. Her fant hun ut at det bodde opptil flere store slanger inni dem. Naturligvis er ikke dette noe du ønsker å finne inne i ditt nye hus.

"Jeg prøvde å pakke ut og hunden min begynte å oppføre seg rart. Jeg gikk for å se hva han så på. Jeg trodde det var en edderkopp eller noe sånt i to hull i veggen. Da kunne jeg se slanger komme ut og. Jeg fikk panikk," sa hun.

Slangene var enorme og hadde krøllet seg opp inne i veggene. Totalt så Amber 10 store slanger, men hun fortsatte ikke å lete. Til slutt ble det for mye for kvinnen, som naturlig nok ble veldig skremt av hele situasjonen.

Hun hevder at det er svært sannsynlig at det var flere slanger som gjemte seg innenfor veggene.

Jeg kan ikke pakke ut noen av tingene mine fordi jeg er redd slangene kan ha krøpet inn i eskene, sa 42-åringen den gang.

Det endte med at hun måtte ansette et firma som spesialiserer seg på denne typen arbeid for å fjerne dem. Det kostet henne cirka 1000 dollar, tilsvarende cirka 10 400 norske kroner, å bli kvitt dem.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.