Dronning Elizabeth ydmyker Meghan Markle igjen

22/11/2021 07:53

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Dronning Elizabeth har igjen tydelig vist hva hennes syn på prins Harrys kone, Meghan Markle, er.

Den siste måneden har det vært dronning Elizabeths helseproblemer som har dominert de kongelige overskriftene. Det kommer i kjølvannet av at den 95 år gamle dronningen trakk seg fra en rekke hendelser.

Men torsdag morgen kunne kongelige puste lettet ut igjen da dronningen tok farvel med den avtroppende forsvarssjefen, general Sir Nick Carter.

Det hele ble fanget av kameraer i slottets Oak Room, skriver Daniela Elser, en kongelig ekspert på News.com.au.

Men det som har vært spesielt slående for mange som har sett bildet, er bildene av dronningens familie sett i bakgrunnen i rommet, som også er dronningens kontor.

Foto: Instagram

Det er tydelig å se en rekke bilder av familien, inkludert William og Kate, tatt i forbindelse med hertugen og hertuginnen av Cambridges forlovelse. Det er også et annet bilde av prins William og prins Harry.

Selv om det ikke akkurat er et oppdatert utvalg av bilder, er det klart å se at det ikke er et eneste bilde av prins Harrys kone, Meghan Markle, blant dem. Og det har lenge vært et sårt punkt at bildene av Meghan er fraværende.

Under dronningens juletale i 2019 ble prins Harry og Meghan Markle også valgt bort fra bildeutvalget, som ifølge biografien Finding Freedom «for Harry og Meghan var et annet tegn på at de måtte vurdere sin egen vei».

Foto: Instagram

Daniela Elser mener det er interessant at dronningen ikke har innsett at hun kan bruke slike bilder som et middel til å skape et bedre forhold til barnebarnet.

Tilføy et bilde av Harry og Meghan, eller til og med deres sønn Archie, blant de andre familieminnene ville være en momentant og kraftig gest etter så mye opprør og drama.

Det er imidlertid tydeligvis ikke en handling som dronningen har ønsket å dra nytte av, og så langt uttrykker hun ikke sitt ønske om å gi paret plass blant de andre familiebildene - og spesielt ikke Meghan Markle.