"Ekstremt sjelden" Pringle lagt ut for salg på eBay for over 5000 kroner

10/12/2021 09:15

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du er ute etter en veldig spesiell, velsmakende og, noen kan si, unødvendig dyr julegave i år, så er svaret her i artikkelen. På eBay kan du for øyeblikket kjøpe en "ekstremt sjelden" Pringle chips til den beskjedne prisen på £ 650.

eBay-selger muimm3408_tzmagku fra Grantham i Storbritannia har lagt en enkelt chips fra Pringles-merket til salgs på eBay. Hvis du vil kjøpe chipsen, som er med den opprinnelige salte smaken, må du gaffel ut £ 650 (omtrent 5600).

Et vanlig rør med Pringles koster et sted mellom 20-25 kroner og kan ofte bli funnet på tilbud i ulike supermarkeder for 10-12 kroner. Innholdet i et slikt rør veier 165g, og en chips veier ca 2g, så hvert rør inneholder ca 82 sjetonger. Det vilt at prisen på en vanlig Pringle-chips er omtrent 25 øre til normal pris.

Likevel kan Unilad  fortelle at en enkelt chips fra det elskede merket er lagt ut for salg for svimlende £ 650 på eBay. Prisen på den aktuelle chipsen skyldes imidlertid ikke merkevaren eller smaken, men heller på det faktum at den har en veldig spesiell ekstra brett, som de vanlige chipsene ikke har. Det er dermed lagt ut for salg som en "ekstremt sjelden foldet Pringle". 

Foto: ebay

Bare fordi chipsen er lagt ut for salg for den høye summen, betyr ikke det at den selges, men bare i løpet av det siste døgnet er det 19 personer som har hatt "et godt øye" for de sjeldne sjetongene.

Hvis du kan være interessert i årets mest unike julegave, kan chipsen kjøpes her. Hvis du ikke har £ 650 rett på stedet, kan den også kjøpes på avbetaling for £ 31 per måned i to år - men det vil øke den endelige prisen til £ 744 (omtrent 6,500).

På toppen av den endelige prisen bør det også huskes å legge til fraktkostnadene hvis du tør å få det sendt i posten, da det sannsynligvis går lett.

I stedet for å bruke ca. 5600 på en Pringles-chips, kan du også kjøpe enten 262 hele rør til normal pris franemlig.com eller 513 hele rør som tilbys på Fleggaard - alt til samme pris som en "ekstremt sjelden foldet Pringle".

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.