Ekte drømmejobb: Få betalt for å reise rundt og drikke øl

01/07/2023 05:30

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Høres det ut som en drøm å reise rundt og drikke øl? I så fall kan du nå få betalt for det.

Har du alltid drømt om å reise rundt i Storbritannia mens du drikker øl? I så fall kan det godt være drømmejobben som nettopp har blitt ledig.

Brit Stops, et fellesskap av over 1,100 små bedrifter, inkludert puber, bryggerier og vingårder som lar bobiler og campingvogner bo gratis, vil ansette verdens første Pint Chaser.

Det vil være din oppgave å lage en rute til de beste pubene i Storbritannia. Derfor må du lage en rute som passerer noen av de mer enn 750 pubene som er en del av Brit Stops-samfunnet.

For å gjøre dette må du selvfølgelig besøke de mange stedene. Derfor bor du på disse pubene rundt om i Storbritannia, hvor du også får servert deres beste øl.

Det skriver det britiske mediet Daily Star.

Ja, du leste riktig. Brit Stops vil betale hvem som helst for å drikke øl og slå leir i en luksuriøs bobil. Hvis du alltid har ønsket å utforske hvert hjørne av Storbritannia, er dette en utmerket måte å gjøre det på.

Som en "Pint Chaser" vil du tilbringe en enkelt natt i hver pub, hvor du også får prøve ut deres utvalg av forskjellige øl.

Selvfølgelig må de også markedsføre reiser med Brit Stops, og det er derfor de må gjennomgå hvert sted. I tillegg vil det også være en del av oppgavene å dokumentere reisen på sosiale medier og utforme den nevnte ruten.

Brit Stops betaler ikke bare for en øl på hver av de mange pubene. De betaler deg også et daglig stipend, samt gir en luksuriøs bobil. Og selvfølgelig får du også et livslangt Brit Stops-medlemskap.

For å kunne søke på jobben er det et krav at du har gyldig førerkort. I tillegg må du kunne kjøre bobil og være over 18 år.

De krever også at du beviser at du elsker puber. Dette er imidlertid neppe et problem hvis du tror drømmejobben din vil være å reise rundt og smake øl. Hvis du vil sende en søknad, kan du gjøre det her.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.