Ektepar siktet for tortur og utsulting av deres 13 barn: Nå kommer familiemedlem med nye skremmende opplysninger

24/01/2018 12:45

Anniken Hauge

Utland
Et sant mareritt utspilte seg for Louise og David Turpins 13 barn gjennom en årrekke. Nå åpner broren til Louise Turpin opp om flere hemmeligheter paret hadde.

Den forferdelige saken om et amerikansk foreldrepar som torturte og sultet sin egne barn, har den siste uken skapt store overskrifter i medier verden over. 
 
Etter flere år med lite og mishandling, klarte ett av barna for noen få dager siden å stikke av og alarmere politiet. 

Nå forteller broren til Louise Turpin at paret hadde ytterligere skremmende planer for barna i fremtiden, melder den bristiske avisen Mirror.

Barna var tynne, bleke og utsultet da de ble funnet i byen Perris i California. Foreldrene 49-årige Louise og 57-årige David Turpin har gjennom en årrekke holdt barna lenket fast til sengene deres, mens de sultne og uten mulighet for å dusje har levd et liv i konstant frykt for ytterligere mishandling og vold.

Ifølge Mirror forteller Louise Turpins bror Billy Lambert at søsteren hans Louise fortalte ham nylig at hun og mannen David planla å få enda et barn. Det skulle angivelig være fordi paret håpet å kunne få sitt eget reality show på tv.

- Hun pleide å si at de ville være perfekte til tv, og hun sa ofte at de kom til å bli større enn 'Kate plus 8' (kjent amerikansk reality-serie på tv, red.) Hun mente at verden ville bli fascineret i livet deres, forteller broren til avisen. 

Etter saken ble kjent i offentligheten er det sagt at de eneste som kom ut av huset uten fysiske mén, var Turpin-paret og de to hundene deres. 

Da en av døtrene klarte å rømme og alarmere politiet, var 12 av de 13 barna så underernærte at det hadde påvirket utviklingen deres. Flere av dem var underutviklet både fysisk og mentalt.

Flere av nabobarna har kommet med støttende gaver til barna som ble utsatt for mishandling over flere år. Foto: AP/ Damian Dovarganes 

Ifølge anklagen mot foreldrene fikk barna bare mat én gang om dagen. De fikk bare lov til å dusje én eller to ganger i året, og foreldrene tvang dem til å holde seg våkne det meste av natten og sove om dagen. På den måten kunne du holde barna skjult for naboene. 

Foreldrene sitter nå varetektsfengslet i påvente av dom.

De er begge siktet for tortur av mindreårige og faren David Turpin er i tillegg siktet for å ha seksuelt misbrukt ett av barna.

David Turpin og Louise Turpin i retten i Riverside, California 18. januar etter de ble pågrepet. Foto: Scanpix/Ritzau

Rettsaken mot ekteparet Turpin starter i slutten av februar.

Barna deres er nå tatt hånd om av sykehuset for å komme til kreftene i igjen. Når de er bedre vil de bli plassert i fosterfamilier.