Elever tok læreren deres på fersk gjerning og filmet henne: 'Jeg måtte se klippet flere ganger'

26/11/2017 15:45

Anniken Hauge

Utland
Samantha Cox blev hentet af politiet på skolen.
Samantha Cox blev hentet af politiet på skolen.
En gruppe elever tok fram mobilen da de oppdaget hva læreren deres foretok seg alene i klasserommet. Nå har flere tusen sett klippet, og den unge kvinnen er blitt pågrepet.

En bare 24-årig lærerinne ble tatt på fersk gjerning, etter å angivelig ha tatt narkotika i et klasserom.

Det var en gruppe elever som oppdaget hva som foregikk, og dro frem mobilene sin for å filme den ubegripelige scenen gjennom et lite vindu i døren til klasserommet. Det skriver Mirror.

Eleven Will Rogers filmet den unge engelsklæreren Samantha Cox, da hun klokken 10.30 om formiddagen satt i et hjørne av klasserommet alene og anrettet striper med kokain på Lake Central High School i Indiana i USA.

Will Rogers delte den oppsiktsvekkende videoen med klassekameratene sine, og senere med skoleledelsen. Det førte til at den 24-årige Samantha Cox ble pågrepet kort tid etter. Hun ble lagt i håndjern og hentet av politiet på skolen.

- Hun satt i hjørnet og gjemte seg bak en bok, og det så ut som at hun var i ferd med å ta narkotiske stoffer, forteller Will Rogers til lokalmediet WGN9.

- Jeg måtte faktisk se videoen flere ganger får jeg innså at engelsklæreren satt og tok kokain! 

Bilde fra videoen som felte Samantha Cox.

Her blir Samantha Cox ført bort av politiet.

Samantha Cox var engelsklærer på en skole i Indiana, USA.

Samantha Cox er nå siktet for besittelse av narkotika, og ifølge politiet var stoffene hun satt med i klasserommet en blanding av heroin og kokain.

Skolen har etter den vanvittige episoden sendt en melding ut til foreldrene om at en 'hendelse' med en lærer har resulteret i 'rask og kontant handling'. 

Politiet roser elevene for å ha gått til ledelsen med videoen.

Se klippet nedenfor.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.