Emil kjøpte en 125 år gammel kommode: Så oppdager han en hemmelig skuff og får sjokk

10/03/2024 08:00

Sofie

Utland
Foto: Privat
Emil kjøpte en slitt kommode på loppemarked for 1000 kroner, men plutselig hørte han en merkelig lyd fra den.

67 år gamle Emil Knodell gjorde et kupp da han kjøpte en gammel kommode på et loppemarked i den amerikanske delstaten Texas i fjor vår. Men det utrolige var at han var helt uvitende om hva slags skatt som sto rett foran ham.

Det skriver Little Things.

Selgeren forklarte Emil Knodell at møblene var 125 år gamle. Og fordi det var tredje dagen den var til salgs på loppemarkedet, var han villig til å sette ned prisen.

Foto: Privat

Emil Knodell var overhodet ikke i tvil om at han måtte eie kommoden, som endte opp med å bli hans for 100 dollar (dette tilsvarer nesten 1000 norske kroner red.).

Foto: Privat

Senere fikk imidlertid kommodens nye eier seg noe av en overraskelse da han vippet det gamle møblet litt til siden. Det hørtes ut som om noe raslet rundt i bunnen. Men da Emil Knodell så ned i skuffene, var alle helt tomme.

Til slutt oppdaget han imidlertid til sin store overraskelse at det var et hemmelig rom gjemt i bunnen av møblene. 

Foto: Privat

Rommet var helt fylt med smykker, kontanter og andre gamle gjenstander. Da han så tingene bestemte Emil Knodell seg for å ringe mannen han hadde kjøpt kommoden av på loppemarkedet.

Foto: Privat

Det viste seg at det gamle møblet opprinnelig hadde tilhørt selgers besteforeldre. Men mannen ante ikke at det hemmelige rommet fantes. 

Foto: Privat

Du kan møte Emil og se den utrolige kommoden i videoen under.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.