Emma mottok en pakke fra Temu: Da hun oppdaget hva den gjemte, fikk hun et stort sjokk

28/06/2024 17:00

Emma

Utland
Foto: Markus Mainka / Shutterstock
Emma fikk seg et stort sjokk da hun oppdaget hva pakken også inneholdt.

En ung kvinne ved navn Emma hadde en uvanlig og skremmende opplevelse da hun mottok en pakke fra den kontroversielle kinesiske shoppingappen Temu.

Opplevelsen har gjort henne rystet, og hun vil være mer forsiktig med fremtidige nettkjøp fra utenlandske leverandører fremover, sier hun.

Dette skriver Expressen.

For halvannen uke siden fikk Emma en pakke fra Temu, og fredag ble dagen hennes til et mareritt da hun prøvde på en av de nye toppene.

Hun kjente plutselig en kløe på ryggen og trodde først det var et merke i klærne. Men da hun kjente bevegelse, fikk hun panikk og rev av toppen.

– Jeg tenkte «Gud, hva om det er en edderkopp». Da jeg så noe bevege seg sakte, tok jeg en av skoene mine og sparket den, sier Emma.

Til hennes skrekk var det en skorpion på omtrent fem eller seks centimeter.

Hun reagerte raskt med å ta en sko og sparke skorpionen. Da den ble kastet, renset Emma den grundig, da hun fryktet at den kunne ha etterlatt egg.

Emma har ennå ikke kontaktet Temu, men hun vurderer å sende inn en klage. Hun har ingen planer om å bestille fra Temu igjen og advarer andre om å være forsiktige:

"Hvis du vil bestille derfra herfra, må du kanskje åpne pakkene utendørs," står det.

Opplevelsen har påvirket Emmas tillit til nettkjøp og skapt økt bevissthet om de potensielle risikoene forbundet med det.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.