En 22 år gammel mor er gravid for fjerde gang - men så avslører legen detaljer i ultralydbilde

Australske Chloe Dunstan måtte ta en mors vanskeligste valg da hun risikerte at alle tre barna hennes kunne miste livet på grunn av oksygenmangel.

Chloe og Rohan Dunstan fra Australia har tre gutter på henholdsvis en, to og tre år. Men paret ville ha en datter, så de bestemte seg for å få ett barn til.

Det skriver Daily Mail.

Les også

Etterlyser vitner: Har du sett noe?

Chloe ble gravid og magen begynte å vokse og vokse. Faktisk vokste det raskere enn det gjorde under hennes tidligere graviditeter. Det var en grunn til det - det viste seg at Chloe ventet trillinger.

Blant de tre små var den lille jenta paret hadde ønsket seg. En ultralyd viste imidlertid at et av barna ikke fikk nok oksygen - nemlig den lille jenta.

Derfor måtte paret ta en vanskelig beslutning.

De kan fremskynde fødsel, noe som kan være dødelig for alle tre babyene. Eller de kunne la datteren dø og redde de to sønnene.

Etter mye overveielse bestemte Chloe og Rohan seg for å prøve å redde alle tre barna. Etter 28 uker var den lille jenta fortsatt i live, hun kjempet men hun ble sterkere for hver dag.

Tre dager inn i hennes tredje trimester fødte Chloe de tre små - Rufus, Henry og Pearl. Fordi de ble født for tidlig, måtte barna tilbringe flere uker på sykehuset. Men da de var ni uker gamle, kom Henry og Rufus endelig hjem til sine eldre brødre.

Pearl måtte bli på sykehuset i noen uker til før hun kunne følge etter.

Les også

Kvinne ringer til alarmsentralen når hun legger merke til kollegaens mystiske oppførsel