En eldre mann kom inn i McDonald's og mumlet noen ord – det den ansatte gjorde bringte folk til tårer

22/10/2020 18:50

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
-Det jeg så i dag brakte tårer i øynene mine! Medfølelse er ikke umoderne.

Slik begynner Destiny Carreno å beskrive en opplevelse hun hadde på McDonald's i Chicago her om dagen. Det har blitt delt over 200.000 ganger.

Hun gikk til hurtigmatrestauranten etter jobb. Mens han ventet i kø i kassen, kjørte en eldre, funksjonshemmet mann bort til kassen i rullestolen sin.

- Mannen ba høflig sekretæren om noe, og det tok noen forsøk før noen av oss kunne forstå at han sa "Hjelp meg". Ingen av oss visste hva slags hjelp han trengte, og den ansatte foreslo et par ting før han fant ut at den eldre mannen trengte hjelp til å kutte ut måltidet og spise det, forklarer hun.

- For å være ærlig, trodde jeg ikke den ansatte ville hjelpe. Spesielt ikke i rushtiden i Chicago, men til mitt sjokk lukket han boksen og forsvant ute av syne," forklarer Destiny Carenno.

Han gikk bort for å vaske hendene og ta på seg hansker.

Jeg måtte bli og se hvordan det ville utspille seg. Den ansatte kom ut av kjøkkenet, satte seg ned og begynte å kutte ut mannens måltid og hjalp ham å spise. På det tidspunktet hadde jeg tårer i øynene. Hjertet mitt satte pris på så mye hva han gjorde. Jeg kunne ikke kontrollere følelsene mine i den befolkede restauranten, fortsetter hun å skrive.

Hun berømmer den ansatte for innsatsen.

- Denne ansatte, som satte alt på vent for denne mannen, gikk langt utover sine forpliktelser til å hjelpe en funksjonshemmet kunde. Det var det snilleste og mest ydmyke jeg noensinne har sett, bemerker Destiny Carenno.