Enda en kvinnelig turist angrepet i Italia: Bundet og voldtatt i en park

Natt til mandag ble en kvinnelig turist overfalt og voldtatt i en park. Det er bare det seneste tilfelle av flere voldtekter i Italia.

En 57-årig kvinne ble natt til mandag funnet kneblet og bundet til et tre i en park i Roma. 

Kvinnen er en tysk turist som ble overfalt og slått i hodet, hvor gjerningsmennene deretter hadde stjålet vesken hennes.

Deretter ble hun voldtatt og bundet til et tre i en park som ligger sentralt i Roma, skriver New York Times. 

Kvinnen ble funnet av en taxisjåfør klokken ett om natten i parken Villa Borghese, hvor kvinnens armer og ben var bundet sammen, og med et lommetørkle i munnen klarte hun ikke å rope etter hjelp.

Voldtekten fant sted i den berømte Villa Borghese parken som ligger sentralt i Roma. 

På sykehuset bekreftet legene at det var spor etter voldtekten. 

- Han grep tak i håret mitt, og deretter voldtok han meg. På et tidspunkt kom jeg meg løs, men han tok meg igjen, bant sammen armene mine så jeg ikke klarte å gjøre npe, hvorpå han fortsatte å krenke meg, sier den anonyme tyske kvinnen til Italian Insider. 

Det er bare det seneste tilfelle i en lang rekke voldtekter som har herjet i Italia, og skremt innbyggere, kvinner og turister.

I Firenze ble to amerikanske studenter overfalt og voldtatt av to politimenn, da betjentene i forrige uke tilbød å kjøre kvinnene hjem etter de hadde vært ute på byen. 

Og i august ble en polsk kvinne og kjæreste hennes overfalt på stranden, hvor kvinnen ble voldtatt av fire gjerningsmenn som siden ble pågrepet.

Les også

Mor knivstikker kjæresten etter hun finner ham oppå 12-årig datter

De mange voldtektene mot kvinner i Italia, har fått politikerne til å kreve strengere straffer og blant annet kreve at gjerningsmennene blor kjemisk kastrert.   

Borgmester i Roma, Virginia Raggi, kaller de mange overfallene en 'sort september i Italias historie', og oppfordrer nå politiet til å øke patruljering og videoovervåkning av byen for å unngå lignende overfall mot kvinner.