Endte opp i gjeld under pandemien: Så foreslo han for sin kone at hun skulle selge eksplisitte bilder

04/07/2022 14:38

Emma Sletta

Utland
Foto: Private
Foto: Private
Etter å ha havnet i gjeld under pandemien, foreslo han for sin kone at hun kunne selge nakenbilder for å betale regningene.

En mor ble tvunget til å selge eksplisitte bilder av seg selv på OnlyFans, for å ha råd til mat til datteren. Det ble aktuelt da hun og mannen havnet i gjeld under nedstengningen. Hun tjener opptil 43.000 kroner i måneden på mannens idé.

Den 25 år gamle influenceren Brooke Schueneman fra Minnesota i USA begynte opprinnelig sin karriere med å lage videoinnhold til YouTube-kanalen sin, som tok av i januar 2019.

Etter å ha fått en datter, Charlize, hadde familien det vanskelig da inntekten var begrenset. Som et resultat bygget Brooke og hennes mann, 27 år gamle Charles, opp en gjeld på 181.000 kroner.

Gjelden oppsto da de ikke hadde råd til å betale sine månedlige regninger, og derfor valgte de å bruke kredittkort til dette. Til slutt begynte de å motta brev om at strømmen deres ville bli stengt av.

Etter at pandemien rammet i 2020, slet familien med å få endene til å møtes. De visste derfor at de måtte tjene litt penger raskt. Det var i denne sammenhengen at Charles foreslo at Brooke kunne selge eksplisitte bilder på OnlyFans.

I september 2020 bestemte Brooke seg for å ta ideen på alvor. Hun opprettet derfor en konto på OnlyFans, hvor hun begynte å selge eksplisitte bilder.

Faktisk startet med å dele bilder av føttene hans. Det var en stor hit blant følgerne hennes, og innen en måned hadde hun tjent over 9500 kroner.

Som et resultat av suksessen hun senere har hatt på OnlyFans, har hun vært i stand til å betale familiens regninger. I tillegg har hun også hatt mulighet til å hjelpe familier i nød. Brooke sa at det var en av de beste avgjørelsene i livet hennes.

Da Brooke begynte å selge personlig innhold til abonnentene sine, begynte inntektene hennes også å øke. Dette har ført til at hun tjener betydelig mer penger enn hun har gjort så langt.

Selv om hun ikke deler nytt innhold på OnlyFans veldig ofte, tikker pengene fortsatt inn hver måned. Brooke har siden uttalt at hun er takknemlig for plattformen og at hun ikke vet hvordan familien hennes ville ha klart seg uten den.

I tillegg fortsetter mannen hennes å støtte sine aktiviteter i å selge denne typen bilder på nettet.

«Mannen min støtter meg så mye og setter pris på hvor hardt jeg jobber på alle plattformene mine for å hjelpe til med å legge mat på bordet, noe jeg er så takknemlig for ettersom hans støtte har hjulpet meg gjennom denne tøffe perioden,» sa hun, ifølge Ladbible.