Enslig mor adopterte to forlatte barn: Oppdaget det mest utrolige da hun leste på sykehusarmbåndet

07/01/2022 11:34

Emma

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Da Katie Page var i begynnelsen av 30-årene, skilte hun seg og bestemte seg for å starte et helt nytt kapittel i livet hennes.

Amerikanske Katie Page flyttet til Colorado, byttet jobb og bestemte seg for at hun ville prøve å få barn da hun skilte seg. Sistnevnte var en oppgave som var lettere sagt enn gjort, da hun ifølge Littlethings  hadde problemer med det av medisinske årsaker. Det var derfor hun vurderte å adoptere. 

Sosialnytt skriver at muligheten presenterte seg da en saksbehandler ringte Katie i 2016 og fortalte henne at en fire dager gammel navnløs gutt hadde blitt etterlatt på det lokale sykehuset.

Katie var rask til å ta opp tilbudet om å ta vare på den lille gutten, som hun kalte Grayson, til de hadde funnet ut hva som skulle skje med ham.

Ifølge loven mistet hans biologiske foreldre automatisk varetekt etter et helt år der han hadde bodd hos Katie, og hun valgte derfor å adoptere den lille gutten og dermed få sitt livslange ønske oppfylt.

Den nye moren elsket sin nye rolle og var overbevist om at Grayson ikke skulle være hennes eneste barn. Men hun planla å vente noen år før hun ville adoptere et annet barn, men skjebnen ville være annerledes.

Ikke engang en måned gikk fra adopsjonen av Grayson, og så ringte en annen saksbehandler, som fortalte henne at en nyfødt jente hadde blitt forlatt på samme sykehus og at de trengte noen til å ta vare på henne.

Det tok ikke mange minutter for Katie å bestemme seg og "Jeg vet at jeg er gal, men Gud forteller meg å si 'Ja!'" gikk ut av den unge kvinnens munn, og så var hun plutselig mor til to - Grayson og Hannah.

Foto: Instagram

Som om historien ikke berører nok allerede, oppdaget Katie noe utrolig da hun studerte på sykehusarmbåndet som Hannah hadde på seg. Den sa at fornavnet og fødselsdatoen til Hannahs biologiske mor var nøyaktig samme navn og dato som graysons biologiske mor hadde gitt da han ble overlevert til sykehuset et år tidligere.

Katie bestemte seg for å undersøke, og til slutt klarte hun å finne Hannahs biologiske mor. Katie kunne umiddelbart se likheten mellom henne og Grayson, og en påfølgende DNA-test bekreftet at Hannah og Grayson utrolig hadde samme mor og derfor var halvsøsken.

Begge barna har blitt adoptert av Katie og bor fortsatt hos henne i dag, og det kan også leses på hennes Instagram at hun siden har adoptert et annet barn, hatt en ektemann og dermed også to bonusbarn, og at hun er fostermor til flere fosterbarn.